18 / 05 / 2024

Özkan Serül

Özkan Serül

Seray Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Anonim Şirketi, Yavuz Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Özkan Serül Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serkan Özkan tarafından kuruldu.

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Serçe tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Kanal İstanbul'un 9 yıllık serüveni!

2011'den bu yana dönem dönem gündeme gelen ve kamuoyunda Çılgın Proje adıyla bilinen Kanal İstanbul'da ihale sürecine geçiliyor. Peki Kanal İstanbul'da bu noktaya nasıl gelindi? Projenin mega kent İstanbul'a ne gibi etkileri olacak? İşte çılgın proje Kanal İstanbul'un 9 yıllık serüveni...

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Özkan Serül Haberi

Özkan Serül

Seray Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Anonim Şirketi, Yavuz Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Özkan Serül Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Seray Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; Konut, işyeri, sanayi sitesi, mesken, otel, apart, otel tatil köyü inşaat işleri yapmak tadilat ve dekorasyon işleri yapmak su kanalları kanalizasyon yol inşaatları gibi alt yapı inşaat işleri yapmak. Gerek sahibi olduğu arazi ve arsalar üzerine gerekse üçüncü kişilere ait arsa ve araziler üzerine her nevi, inşaatları yapmak, üçüncü kişilere ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı inşaatlar yapmak. Yurt içinde ve dışında açılmış bulunan her nevi inşaat ihalelerine girmek. Resmi ve tüzel kişilerin, gerçek kişilerin, kooperatiflerin açmış oldukları...