19 / 05 / 2024

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğur Ateş tarafından kuruldu.

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenan Şimşek, Selim Gültekin ve Ümit Hakkı Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Organizasyon Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Organizasyon Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Selçuk Özkan ve Serda Özkan ortaklığıyla kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında kuruldu. 


Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek..........



Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mah.Sıra Cevizler Cad. No.31/7...