06 / 05 / 2024

Özkar Özülke Ortak Girişimi Bulvar İstanbul

Özkar Özülke Ortak Girişimi Bulvar İstanbul

Toplam 1.555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Konut krizine İngiltere çözümü! Ortak mülkiyetli paylaşımlı ev sahibi modeliyle evsiz kimse kalmayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İngiltere’de gittikçe artan Shared Ownership Yöntemi / Ortak Mülkiyetli Paylaşımlı Ev Sahipliği modeli ile Konut Edinimini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Kira kriziyle baş edemeyen vatandaşlar çözümü ortak ev modelinde buldu!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kira kriziyle baş edemeyen vatandaşlar çözümü ortak ev modelinde buldu.  İşte konu ile ilgili detaylar...

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

AFAD'dan 112 Suriyeli aileye İdlib'de konut!

Suriye'de yıllardır devam eden savaş yüzünden evlerini kaybeden vatandaşlar için AFAD ve Katar Kızılayı ortak yürüttüğü evlerin inşası tamamlandı. İlk etapta, 67 bina tamamlandı ve 112 aile evlerine yerleştirildi...

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Türk ve Güney Koreli müteahhitler işbirliği yapacak!

Türk müteahhitler, Güney Kore Müteahhitler Birliği ile mutabakat imzaladı. Anlaşmaya göre, iki ülke ortak proje üreterek, global piyasada iş birliği yapacak.

Murat Kurum: 7.5 milyon riskli yapı dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “100 günde 23 bölgede 17 bin konut ve işyerini tamamlayacak, 16 bin adedinin temelini atacağız. Ülke genelinde risk taşıyan 7.5 milyon bağımsız birimi dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Özkar Özülke Ortak Girişimi Bulvar İstanbul Haberi

Özkar Özülke Ortak Girişimi Bulvar İstanbul

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Bulbar İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Proje toplam 1.555 adet konuttan meydana geliyor.


Bulvar İstanbul güncel fiyatları 387 bin liradan başlayarak yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının ikinci çeyreğinde yanıtı veriliyor.


Bulvar İstanbul ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat veriliyor. Yüzde 24'lük kısmın bir sene sonra ödendiği projede kalan tutar banka kredisiyle vadelendirilebiliyor. Ayrıca yüzde 50 peşinatla 23 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor.


Özkar Özülke Ortak Girişimi Bulvar İstanbul sosyal olanakları arasında dinlenme alanları, fitness merkezi, yürüyüş...