04 / 05 / 2024

Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım

Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım

Dünyanın sayılı büyük kredi notu kuruluşlarından Japon JCR’ın Türkiye ofisinden birbiri ardına ilginç yatırımlar doğuyor.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörü için yeni hamle! Gayrimenkul danışmanlarına ışık olacak!

Endeksa, arsa ve arazi konusunda uzmanlaşmak isteyen gayrimenkul danışmanları için yeni bir eğitim daha düzenlenecek. Bu girişim danışmanlar ve sektör için ışık olacak...

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kuruldu!

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kadıköy’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Vadat Özçelik tarafından kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.

Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım Haberi

Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım

Türkiye’ye ve Türk şirketlerine sık sık not veren JCR (Japan Credit Rating Agency); dünyanın en büyük reyting şirketleri olan Standard & Poor’s, Moody’s ve Fitch’in ardından gelen sayılı notçulardan.


JCR Türkiye Başkanı Orhan Ökmen ve Başkan Vekili Rafi Karagöl bu ay inşaat sektörüne yelken açtı. İki ismin yeni kurduğu şirket ‘Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım’.


Hasan Özdemir’in oğlu ortak


JCR’ın Türkiye ortaklığı olan JCR Eurasia’nın başında olan Ökmen ve Karagöl, 2 yıl önce de Tekirdağ’da 100 civarı Holstein cinsi inekle süt üretimi yapmak için ‘Orhan Rafi Besicilik’ adlı bir şirket kurmuştu.


Yeni girişim ortakları arasında eski İstanbul Emniyet Müdürü ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir’in oğlu Korkut Özdemir de var. ‘İstanbul Kentsel Dönüşüm’ şirketiyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkut Özdemir,...