29 / 04 / 2024

Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat

Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat

Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Recep Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Eylül'de Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Cihangir İşhanı'nda kuruldu

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu yapıldı. 

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim  Gürer tarafından kuruldu. 

Aldağ Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bora Tolga yumru tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Kaan Kuştul tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Melek Emiroğlu ve Mehmet Akyürek imzasıyla kuruldu.

Crkumt İnşaat Metal Turizm Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crkumt İnşaat Metal Turizm Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ümit Cırık tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Kayacanlar Gıda İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayacanlar Gıda İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Rüstem Kaya tarafından 25 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Mimyapmühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimyapmühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yücel tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Büyükçekmece, Çekmeköy Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Ülkem İnşaat Taahhüt Mühendislik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem İnşaat Taahhüt Mühendislik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Fatih Aydın ve Serdar Şahin ortaklığıyla 175 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Kağıthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat Haberi

Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat

Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Recep Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu. 


Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkoç Turizm Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, 2. İlkokul Caddesi, Cihangir İşhanı,...