02 / 05 / 2024

özkum tesisi sapanca ihale

özkum tesisi sapanca ihale

Sapanca Belediyesi, Rüstempaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 225 metrekarelik Özkum Tesisi'nin 10 yıllığına 2 milyon 280 bin TL bedelle kiralama işini ihaleye çıkardı. Tesisin ihalesi 15 Ekim 2014 tarihinde saat 16:00'da yapılacak...

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca Ömer Halisdemir Sosyal Tesisi 2 ay içinde tamam!

Sapanca Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz demokrasi şehidi Astsb. Ömer Halisdemir ‘in adının verildiği spor ve sosyal tesisleri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sapanca arıtma tesislerinin ihalesi tamam!

Sapanca Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi inşası ve Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi rehabilitasyonu için hazırlanan projelerin ihalesi gerçekleştirildi.

Sapanca'da çok amaçlı spor tesisi inşa ediliyor!

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dış mahallerinde spor ve sosyal hayatı canlandırmak için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Sapanca'ya yeni arıtma tesisi yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Muhtelif Yerler içmesuyu Projesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Sapanca'ya yeni içmesuyu hattı müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor. İçmesuyu Arıtma Tesisi için ihaleye çıkıyoruz" dedi

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Sapanca Özkum Tesisleri 2.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık!

Sapanca Belediyesi tarafından Rüstempaşa'da yer alan Özkum Tesisi 10 yıllığına 2 milyon 280 bin TL bedelle kiraya verilecek. Tesisin kiraya verilmesi işinin ihalesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü yapılacak...

Sapanca Özkum Tesisleri 2.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık!

Sapanca Belediyesi, Rüstempaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 225 metrekarelik Özkum Tesisi'nin 10 yıllığına 2 milyon 280 bin TL bedelle kiralama işini ihaleye çıkardı. Tesisin ihalesi 15 Ekim 2014 tarihinde saat 16:00'da yapılacak...

Maşukiye’de kireçtaşı ve kırma eleme tesisi projesi durduruldu!

Kocaeli ve Sakarya’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Sapanca Gölü yakınlarındaki Maşukiye' de açılması planlanan kireçtaşı ve kırma eleme tesisi için verilen ÇED raporunun yürütmesi durduruldu...

özkum tesisi sapanca ihale Haberi

özkum tesisi sapanca ihale


Sapanca Belediye Başkanlığından:


1 - İlçemiz Rüstempaşa Mahallesi Kumbaz Mevkiinde bulunan 13 pafta, 10 ada, 128 parsel 6.225,00 m2’lik (Özkum Tesisi) gayrimenkulün 03.03.2014 tarih ve 2014/20 sayılı Meclis Kararı ile 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verilmiştir. Belediyemiz Encümenin 03.09.2014 tarih ve 2014/326 sayılı kararı ile ihale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine istinaden kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

İhalenin Muhammen Bedeli    : 2.280.000,00,-TL

İhalenin Geçici Teminatı         : 68.400,00,-TL

2 - İhale 15.10.2014 Çarşamba Günü saat 16:00’da Sapanca Belediyesi Meclis Toplantı Salonu Rüstempaşa Mh. Mimar Sinan Cd. No: 12 Sapanca/Sakarya adresinde yapılacaktır.

3 - İhaleye katılabilme şartları

a) İkametgah belgesi, irtibat için telefon ve fax numarası

b) Gerçek kişilerde Nüfus cüzdanı sureti

c) Tebligat için Türkiye’de adres

d) Geçici teminat belgesi (aslı),

e) Belediyemiz...