07 / 05 / 2024

Özlem Ayar

Özlem Ayar

Mor Danışmanlık Organizasyon Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Ayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Yenibosna, Nish İstanbul Evleri, B Blok'ta kuruldu.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 3 Temmuz Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 3 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 3 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 1 Temmuz Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 1 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 1 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 30 Haziran Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 30 Haziran 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 30 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 29 Haziran Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 29 Haziran 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 29 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 28 Haziran Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 28 Haziran 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 28 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Haziran Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 27 Haziran 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 27 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Haziran Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 26 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 24 Haziran Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 24 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 23 Haziran Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 22 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 22 Haziran Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları çeyrek, yarım, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalara başladı. İşte 22 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 21 Haziran Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları çeyrek, yarım, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalara başladı. İşte 21 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Haziran Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalara başladı. İşte 20 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Haziran Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? şeklinde araştırmalara başladı. İşte 19 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Özlem Ayar Haberi

Özlem Ayar
Mor Danışmanlık Organizasyon Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Ayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Mor Danışmanlık Organizasyon Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1 - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek, organizasyon seminer, kongre ve sair etkinlikler düzenlemek, her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak, uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak, her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak, ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek, hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek, her türlü...