06 / 05 / 2024

Özlem Kaymaz ev dekorasyonu

Özlem Kaymaz ev dekorasyonu

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve Dante(5) ile yaşadığı villanın kapılarını InStyle Home'a açtı. Kaymaz dekorasyonda altın ışıltısı olan gösterişli kadife ve ipek kumaşlar tercih ettiğini dile getirdi...

Ev alırken gözden kaçırılmaması gerekenler!

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen, bugünkü köşesinde ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı ve kendisine sorulan 'Aydın’da yatırım için bir ev alıp kiraya vermek istiyorum. 210 bin liram var. Sizce mantıklı mı?' sorusunu yanıtladı. İşte Özlem Denizmen'in o yazısı...

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Türkiye’den ev almak istedi 30 bin avrodan oldu!

Türkiye'den ev almak isteyen ve Hollanda'da ikamet eden Özlem Koç, Kayseri'de bir kooperatife bina yapmak için üye olup 30 bin avro yatırdı. 5 yıldır parasını tahsil edemeyen Koç, yetkililerden yardım istedi.

Özlem Tekin Milas'tan arazi alıp ev yaptırdı!

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

MİNT’ten ulaşılabilir sanata ev sahipliği!

MİNT sanata ve sanatçıya destek veriyor. MİNT, Welcoming Spring Break etkinliğinde ilk kez yer alacak ‘Unique&Limited’ adını taşıyan sanat ve tasarım ürünlerinin Küratör Özlem Ünsal tarafından seçilen parçalarına ev sahipliği yapıyor...

Ev almak mı, kiralamak mı?

Posta Gazetesi Ekonomi yazarlarından Özlem Denizmen, bugünkü köşesinde ''ev almak mı kiralamak mı?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Özlem Denizmen'in yazısı...

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Berkay-Özlem Şahin çifti, Zorlu AVM'den ev eşyası baktı!

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Özlem Denizmen ev alıp satacaklara önemli tavsiyelerde bulundu!

Verdiği ipuçları ve mesajlarla son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği Başkanı (FODER) Özlem Denizmen, tasarrufla ilgili altın değerinde bilgiler verdi.

Papatya Park Residence ev fiyatları ne kadar?

1140 daireden meydana gelen Papatya Park Residence Evleri Düzlem Yapı ve Döğme Yapı işbirliği ile hayata geçiriliyor. Peki Papatya Park Residence ev fiyatları ne kadar?

Papatya Park Residence Beylikdüzü ev fiyatları!

Papatya Park Residence Beylikdüzü ev fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Papatya Park Residence Beylikdüzü projesi 1140 konuttan meydana geliyor. Proje Düzlem Yapı imzası taşıyor.

Özlem Önal Londra'dan ev aldı!

Annesi Nazire Dedeman Çağatay ve kız kardeşi Özben Önal ile Dedeman Holding'in turizm bölümündeki yüzde 49 hisselerini dayıları Murat Dedeman'a devreden Özlem Önal, Türkiye ile irtibatı kopardı...

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları 2014!

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları Özlem Yıldız ve Geveze sunuculuğunda açıklandı. Sanko Park AVM çekiliş sonuçlarında bir kişi 3+1 daire sahibi olma hakkı kazandı.

Özlem Kaymaz ev dekorasyonu Haberi

Özlem Kaymaz ev dekorasyonu


Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve Dante(5) ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki müstakil villadayız. Kraliçe, geçen yıl taşındığı ve tamamen kendi dekore ettiği bu evi sanat zevki, pozitif hayat felsefesi ve üç meleği ile öyle ışıltılı bir diyar yapmış ki etkilenmemek mümkün değil.



15 yıl yaşadığı Hollanda’dan üç çocuğu ile geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye dönme kararı alan Kaymaz, Acarkent’te huzurlu bir hayat kurmuş kendine. Burayı seçmesinde okul çağındaki çocuklarına, orada alışık oldukları pratik ve konforlu yaşamı aratmamak öncelikli olmuş. “İstanbul’a döndüğümde, farklı bir kültürde doğup büyümüş çocuklarımın zorluk yaşamasını istemedim. Hollanda’nın ütopik ama bir kadar da turistik güzel bir köyünde yaşıyorduk. Okullarının yakında olması çok önemliydi bu yüzden. Şimdi hepsi burada olmaktan mutlu,” diye anlatmaya başlıyor mutfağında kendi yaptığı...