02 / 05 / 2024

Özlem Özüner ihracat açıklamaları

Özlem Özüner ihracat açıklamaları

Dünya Gazetesi'nin Euler Hermes ile ortaklaşa düzenlediği 'Güvenli Ticarette Yeni Ufuklar' toplantısında söz alan Euler Hermes Genel Müdürü Özlem Özüner, "2015'te ihracat 13 milyar dolar potansiyel artışla 180 milyar dolara ulaşabilir" diye konuştu

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Devler arasında rekabet kızışacak! İhracat şampiyonu Chery artık Türkiye'de! 

Global manada üne sahip Chery, Artık Türkiye pazarında da yerini aldı. Ünlü marka rekabeti kuvvetlendireceğe benziyor. Lüks üetime sahip markanın Türkiye satış fiyatları merak konusu oldu. Peki Chery araçlar yurt dışında ne kadara satılıyor?

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

İhracatı 441 milyon dolar kazandırdı!

Amerika kıtasına çekirdek üzüm ihracatında rekor seviyeye gelindiğini anlatan Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği başkanı konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Özlem Özüner ihracat açıklamaları Haberi

Özlem Özüner ihracat açıklamaları


Dünya Gazetesi'nin Euler Hermes ile ortaklaşa düzenlediği 'Güvenli Ticarette Yeni Ufuklar' toplantısında söz alan Euler Hermes Genel Müdürü Özlem Özüner, "2015'te ihracat 13 milyar dolar potansiyel artışla 180 milyar dolara ulaşabilir" diye konuştu


Türkiye’nin 2000’li yıllara oranla ihracat pazarlarını başarılı bir şekilde çeşitlendirdiğine vurgu yapan Euler Hermes Genel Müdürü Özlem Özüner, özellikle Cezayir, Suudi Arabistan, Rusya, Doğu Avrupa gibi ülkelerin potansiyel ülkeler arasında yer aldığını, bu noktada da ihracatçıları korumak adına alacak sigortasının ön plana çıktığını söyledi. 


DÜNYA Gazetesi’nin Euler Hermes ile ortaklaşa düzenlediği ‘Güvenli Ticarette Yeni Ufuklar’ toplantısının yeni durağı Bursa oldu. DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünü üstlendiği toplantıya Bursa iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. 


Euler Hermes Genel Müdürü Özlem Özüner, her ölçekten şirket için sabit kıymetler kadar...