05 / 05 / 2024

Özlem Serbest izmir

Özlem Serbest izmir

Mimar Özlem Serbest kimdir? Özlem Serbest, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Serbest, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Serbest...

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Özlem Şenyol Kocaer: İzmir kentsel dönüşümde geç kalmadı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, İzmir kentsel dönüşümünü değerlendirdi. Kocaer, “İzmir dönüşümde geç kalmadı, keşke köy olarak kalsaydı” dedi.

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi nerede kurulacak?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2013 yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sırasında projelendirerek gündeme getirdiği İzmir Sağlık Serbest Bölgesi projesinin yerel yöneticilerden destek görmediğini belirtti

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir Serbest Bölgesi'nden çevreci yatırım atağı!

Arıtma tesisi ve düzenli katı atık depolama alanından sonra solar çamur kurutma sistemi için de start veren İzmir Serbest Bölgesi, 2023 yılına kadar tam doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

İzmir Serbest Bölgesi’nden 2 milyon TL'lik çevreci yatırım!

İzmir Serbest Bölgesi, şimdi de atıksu arıtma tesisinden çıkan çamuru kurutmak için 2 milyon TL’lik yatırım yapacak. İzmir Serbest Bölgesi, 2023 yılına kadar tam doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

İzmir Serbest Bölgesi'nde tapu sahibi olma imkanı!

İzmir'deki iki serbest bölgeden biri olan İzmir Serbest Bölgesi, mevzuatta tanımlanmış olanakları ve altyapı hizmetlerini sunmanın yanı sıra yatırımcıya mülkiyet sahibi olma imkanı sunuyor.

Özlem Serbest kimdir?

Mimar Özlem Serbest kimdir? Özlem Serbest, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Serbest, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Serbest...

Özlem Serbest izmir Haberi

Özlem Serbest izmir

Özlem Serbest kimdir?

Özlem Serbest, 1990 yılında İsveç'te doğdu. Lise öğrenimini Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2011 yılında Urla / İzmir maketi yaparak çalışma arkadaşları ile birlikte, Urla Belediyesi ve çeşitli kurumlardan aldığı burslarla Atina tarihi yapılar gezisine katıldı. 


Öğrenim hayatı boyunca çeşitli ülkelerde tarihi yapılar gezilerine ve atölyelere dahil oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Öğrenciliği sırasında çeşitli firmalarda staj yaptı. 


Ekim 2014'ten itibaren Not Mimarlık Bürosu'nda çalışmalarına devam etmektedir.


Not Mimarlık..

Not Mimarlık 2008 yılında firma ortaklarının ( Merih Feza YILDIRIM - Serdar USLUBAŞ ), farklı tasarım alanlarındaki birikimlerini bir araya getirip geniş bir alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Kızılay Caddesi Gal Apartmanı 10/5 35210 

Alsancak-İzmir

Tel&Fax: +90 232 463 39...