18 / 05 / 2024

Özlem Yöndem

Özlem Yöndem

İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yöndem, Özlem Yöndem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi'nde kuruldu.

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Ethica Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethica Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yıldız tarafından kuruldu.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Asebel İnşaat Otomotiv Lojistik Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asebel İnşaat Otomotiv Lojistik Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Yılmaz tarafından kuruldu.

Özlem Nazlı Arıkan, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan'ın Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Yerine Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Özlem Tekin köy hayatına iyice alıştı!

Yaklaşık üç yıldır hayatına devam ettiği Bodrum Milas’ta görüntülenen Özlem Tekin, köy hayatına iyice alıştı.

Özlem Yöndem Haberi

Özlem Yöndem

İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yöndem, Özlem Yöndem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;A-    Şirket; bina, arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir.  B-  Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir.  C- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için, gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp-satabilir, işletebilir, kiralayabilir, gerekirse devredebilir, teknik...