12 / 05 / 2024

Öznur Turan kim

Öznur Turan kim

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Mehmet Ergün Turan, Malatya’da TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ konutları inşaatını gezdi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı...

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm oranı yüzde 15’ten 40’lara çıkarılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin inşa ettiği konutlar arasında kentsel dönüşüm konutlarının yüzde 15-20’lik bir bölümü oluşturduğunu belirtti...

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Mehmet Ergün Turan: Üreteceğimiz konutların yüzde 50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

Umulduğu kadar hızlı ilerlemeyen kentsel dönüşüm sürecinde TOKİ hedef büyüttü. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak” dedi.

Öznur Turan kim Haberi

Öznur Turan kim

Öznur Turan kimdir?

Öznur Turan, 1982 yılında TED Ankara Koleji'ni, 1986'da ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü' nü bitirdi. 


1986-1988 yılları arasında MNG Insaat firması bünyesinde Ankara Hilton Projesi'nde mimar olarak çalıstı. 


1988-1990 yıllarında Graham-Solano/London Interior Design Group'a ait Ankara Branch Office' de çesitli mimari ve iç mimari projelerde görev aldı. 


Bunların arasında Izmir Hilton Oteli, Antalya Sheraton Oteli, Kıbrıs Jasmine Court Oteli gibi projeler bulunmaktadır.1990 yılı sonunda Izmir'e yerlesti. 


1992-1994 yılları arasında serbest çalısıp çesitli ofis ve ev projeleri gerçeklestirdi. Aynı yıl mimari ve iç mimari tasarım, proje, danısmanlık ve uygulama alanlarında hizmet veren Eke Mimarlık firmasını kurdu. 


1994 yılından beri meslegine, takımı ile birlikte Izmir'deki ofisinde devam...