12 / 05 / 2024

Öznur Turan kimdir

Öznur Turan kimdir

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Öznur Ozar kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bektaş'ın görevinden istifa etmesi ile boşalan göreve geçici olarak Öznur Ozar atandı. Peki, Öznur Ozar kimdir?

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Mehmet Ergün Turan, Malatya’da TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ konutları inşaatını gezdi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı...

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Öznur Turan kimdir?

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Mehmet Ergün Turan kimdir?

TOKİ Başkanı ve Mühendis Mehmet Ergün Turan'ın, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İli Fatih İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mehmet Ergün Turan kimdir?

Mustafa Turan kimdir?

Mustafa Turan, MHP'den 2014 Yerel Seçimleri için İstanbul'dan Bakırköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Mustafa Turan kimdir? Mustafa Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Öznur Turan kimdir Haberi

Öznur Turan kimdir

Öznur Turan kimdir?

Öznur Turan, 1982 yılında TED Ankara Koleji'ni, 1986'da ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü' nü bitirdi. 


1986-1988 yılları arasında MNG Insaat firması bünyesinde Ankara Hilton Projesi'nde mimar olarak çalıstı. 


1988-1990 yıllarında Graham-Solano/London Interior Design Group'a ait Ankara Branch Office' de çesitli mimari ve iç mimari projelerde görev aldı. 


Bunların arasında Izmir Hilton Oteli, Antalya Sheraton Oteli, Kıbrıs Jasmine Court Oteli gibi projeler bulunmaktadır.1990 yılı sonunda Izmir'e yerlesti. 


1992-1994 yılları arasında serbest çalısıp çesitli ofis ve ev projeleri gerçeklestirdi. Aynı yıl mimari ve iç mimari tasarım, proje, danısmanlık ve uygulama alanlarında hizmet veren Eke Mimarlık firmasını kurdu. 


1994 yılından beri meslegine, takımı ile birlikte Izmir'deki ofisinde devam...