18 / 05 / 2024

Özömür İnşaat

Özömür İnşaat

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları kısmen de olsa telafi etmek isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 70 TL'ye varan bonus kazanmanız mümkün.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zeki Eşgünoğlu tarafından kuruldu.

Semi Yatırım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Semi Yatırım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Erman Karaca ve Süleyman Sırrı Aydın ortaklığında kuruldu.

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Yıldırım tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Rhofa Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rhofa Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 25 milyon TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

Özömür İnşaat Haberi

Özömür İnşaat

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.


Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat   sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı    ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak. nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,evden eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 3.Şirket hertürlü elektrik malzemelerin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.elektrik ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Hertürlü metal ametal mamullerin alım ve satımını  yapmak.Metal ve ametal mamülleri  için dükkanlar...