16 / 05 / 2024

Özözdemir Mühendislik İnşaat iletişim

Özözdemir Mühendislik İnşaat iletişim

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Savcı Özdemir tarafından kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Hakkı Killioğlu tarafından kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yorulmaz tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Özözdemir Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Özözdemir Mühendislik İnşaat iletişim

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Savcı Özdemir tarafından kuruldu.

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNSAAT -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak ve bu işler için ihalelere girmek, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatları yapmak, sözlesmeler yapmak, bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...