02 / 10 / 2024

Özsağlam İnşaat nerede

Özsağlam İnşaat nerede

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdin Özaslan tarafından kuruldu. 

Antalya Mimoza Life'ta 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Sağlam İnşaat tarafından Antalya Gazipaşa'da inşa edilen Mimoza Life projesinde konutlar 2 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Antalya Mimoza Life'ta sosyal alanlar neler? Antalya Mimoza Life'ta hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özsoy ve Yılmaz Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Alper Öztürk ve Erol Sarı ortaklığında kuruldu.

Özsağlam Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atakan Sağlam ve Harun Sağlam ortaklığında kuruldu.

Özsağlam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Sağlam tarafından kuruldu.

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL İbrahim Sağlam tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zsa Zsa Gabor’ın Los Angeles'taki evi 23.4 milyon TL'ye satılıyor!

Coldwell Banker Global Luxury yetkilileri, 2016 yılında ölen Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor'ın evini satışa çıkardı. 23.4 milyon dolara satışa çıkan malikane için iki Türk iş adamı teklifte bulundu.

Bağlam İnşaat Metal Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağlam İnşaat Metal Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Durdu Yeşil tarafından kuruldu. 

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdin Özaslan tarafından kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayit Usta ve Özer Sütcü ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Özsağlam İnşaat nerede Haberi

Özsağlam İnşaat nerede

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdin Özaslan tarafından kuruldu. 


Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Orta Mahallesi Atilla Sk. No:2/1a Kartal