17 / 05 / 2024

Özsümer Yapı esenyurt

Özsümer Yapı esenyurt

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Rus Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Rus Yapı Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Barış Akyol ve Ömer Akyol ortaklığında kuruldu.

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Alwesam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwesam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kansou ve Tall Alsayed Ahmad ortaklığında kuruldu.

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karagöz tarafından kuruldu.

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

Özsümer Yapı esenyurt Haberi

Özsümer Yapı esenyurt

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu. 


Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1- MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu...