18 / 05 / 2024

özsüt yurtdışı şubesi nerede

özsüt yurtdışı şubesi nerede

Yurtiçinde 170 şubeyle 62 milyon lira ciroya ulaşan Özsüt yurtdışında ilk şubesini Selanik’te açacak...

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Türk markalar yurt dışına 553 şube açacak!

Büyüme rotasını yurtdışına çeviren Türk şirketleri, masterfranchise vererek hızla şubeleşiyor. Halihazırda yurtdışında şubesi olanların yanında henüz yurtdışı şubesi bulunmayan markalar da bu yıl farklı ülkelerde toplamda 553 şube açmaya hazırlanıyor.

Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak!

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda muhallebici olarak tanınan Özsüt, bugün dev bir tatlı fabrikasına dönüştü. Şimdilerde Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak.

Özsüt yeni konseptini Capitol AVM’deki mağazasına taşıdı!

Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt, Capitol AVM mağazasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Özsüt bir yılda 41 yeni şube açacak!

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor. Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti.

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşyüzevler Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşyüzevler Şubesi 5 bin TLsermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Yapıpark Mühendislik Emlak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yapıpark Mühendislik Emlak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 milyon TL sermaye ile 26 Haziran 2016 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

A1 Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A1 Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye 25 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nde açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Udç İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli İstanbul Şubesi açıldı!

Udç İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Sultanbeyli'de açıldı.

özsüt yurtdışı şubesi nerede Haberi

özsüt yurtdışı şubesi nerede



Selanik göçmeni Sefer Usta’nın kurduğu firma Yunanistan’dan Avrupa’ya yayılacak. 1992’ye kadar İzmir Kemeraltı’nda 16 metrekarelik dükkanda faaliyet gösteren Özsüt, yurtdışında mağazalaşmaya Selanik’ten başlayacak. 1938 yılında Selanik göçmeni Sefer Usta tarafından kurulan Özsüt’ün şu anda yurtiçinde 170 şubesi bulunuyor. Yıl sonuna kadar 23 şube daha açmayı hedeflediklerini ifade eden Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, ilk 6 ayda 11 mağaza açtıklarını söyledi. Artık yurtdışına açılmak istediklerini belirten Çullu, “Avrupa’ya adımımızı Yunanistan’dan atmak istiyoruz. Burada ortaklık kurarak şirketleşmeyi hedefliyoruz. 2001 krizinde nasıl Türkiye’de büyüdüysek şimdi de krizdeki Yunanistan’da büyümek istiyoruz” dedi. Yunanistan’ın Avrupa Birliği üyesi olmasının da tercihlerinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Çullu, “Yunanistan ile ağız tadımız da büyük benzerlik gösteriyor. İlk olarak Selanik’te bir yer açmak istiyoruz. Mağazalaşarak...