07 / 05 / 2024

Öztaş İnşaat ısparta yatırımları

Öztaş İnşaat ısparta yatırımları

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi.

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon T sermaye bedeli ile Özkan Kuru ve Bilal Sorma ortaklığında kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO 73,8 milyon TL'ye 64 milyon 990 bin adet pay aldı!

Emlak Konut GYO TOKİ, Dentaş Gayrimenkul, Estaş Gayrimenkul, Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve  Öztaş İnşaat'a ait toplam 64 milyon 990 bin adet payı 73 milyon 838 bin 783 TL bedelle satın alacak...

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Isparta'da taşkın koruma inşaatının ihalesi tamamlandı!

Isparta Yalvaç'a bağlı Bağkonak Köyü 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nın ihalesi, DSİ Bölge Müdürlüğü 181. Şube Müdürlüğü'nce yapıldı.

Elazığ Vadipark Konutları'nda 1.300 TL taksitle!

İmar Haksen ve İztaş İnşaat işbirliği ile Çayda Çıra Mahallesinde inşa edilen Vadipark Konutları, büyük ilgi görüyor.

Öztaş İnşaat, Isparta'da yatırımlarına devam edecek!

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi.

Yıldıztaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıztaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da Orhan Taştan, Ayça Merve Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tema İstanbul'da daireler 323 bin liradan başlıyor!

1 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tema İstanbul'da daireler 323 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat, Mesa İnşaat, Kantur İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi, Mehmet Altun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Masoud Soltanpour, Seyed Majıd Ahanchian, Mousa Hosseinzadeh tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Öztaş İnşaat ısparta yatırımları Haberi

Öztaş İnşaat ısparta yatırımları

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi. Isparta’da ve Dinar’da 2 MG’lık enerji kurma işlemlerine başlayacak olan firma gerekli sertifikaları alarak yatırım yapmaya başlayacak. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar firma yetkilileri ile Belediye Başkanlık makamında yaptığı toplantıda şunları söyledi, 

‘Dinar ilerleyen dönemlerde enerji lideri durumuna geçecek. Isparta’da faaliyet gösteren firmamız ilçemize enerji yatırımı yapacaklar. İlçemiz yılda en çok güneş alan ve rüzgar esen bir bölge. Bu sebeple Dinar’a bu konuda bir çok yatırımcının geleceğini tahmin ediyoruz’ dedi.



Afyon...