29 / 04 / 2024

Öztaş ve Kantur

Öztaş ve Kantur

TEMALI eğlence parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayat geçiyor...

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon T sermaye bedeli ile Özkan Kuru ve Bilal Sorma ortaklığında kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Ehila İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehila İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Sedat Öztaş tarafından kuruldu.

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Tema İstanbul 3. Etap geliyor! Yeni proje!

Mesa, Artaş ve Kantur-Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin yeni etabı geliyor...

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sokullu, Kasım Öztaş ve Sıtkı Ayan tarafından kuruldu.

Kuzeyart Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyart Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztaş tarafından kuruldu.

Conceptheo Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conceptheo Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Gider ve Hamit Öztaş ortaklığında kuruldu.

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Öztaş ve Yavuz Külekçi ortaklığında kuruldu.

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Öztaş ve Kantur Haberi

Öztaş ve Kantur

TEMALI eğlence parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayat geçiyor. 


Markalı konut projeleriyle ve son dönemde yapılan büyük yatırımlarla değer kazanan Atakent, şimdi de benzersiz bir projeyle öne çıkıyor. 


Mesa, Artaş Grup Avrupa Konutları, Öztaş ve Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından inşasına başlanan Tema İstanbul, bünyesinde bulunan temalı eğlence parkı, alışveriş alanları ve satışların devam ettiği konut etabıyla dikkat çekiyor. Standart bir lunapark mantığının çok ötesinde, Türkiye'nin en gözde temalı eğlence parkı olacak Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Proje bünyesinde bulunan ve 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen eğlence parkının yılda 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağı...