05 / 05 / 2024

Özüaydın Vinç kimin 

Özüaydın Vinç kimin 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçedeki 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Aydın projesiyle tam 196 yeni konut geliyor! Dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesiyle tam 196 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

T0Kİ Aydın projesiyle 79 ucuz konut geliyor! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesinin ihalesini 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Özüaydın Vinç kimin  Haberi

Özüaydın Vinç kimin 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü kurtarma çekme taşımacılık yapmak ve ihalelere girmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres; LEVENT MAHALLESİ LALE SK. NO:19/2...