28 / 04 / 2024

özyeğin üniversitesi Düzce Teknopark Girişimci Merkezi

özyeğin üniversitesi Düzce Teknopark Girişimci Merkezi

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Düzce'de 63 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 yeni konut hayata geçirecek.

Düzce'de yeni millet bahçesi için çalışmalar başladı!

Düzce Çilimli Belediyesi, ilçede inşa edilecek millet bahçesi projesi için çalışmalara başladı. 

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

özyeğin üniversitesi Düzce Teknopark Girişimci Merkezi Haberi

özyeğin üniversitesi Düzce Teknopark Girişimci Merkezi


Girişim Fabrikası, Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi


 Başarısını Atina ile yurtdışına da taşıyan Girişim Fabrikası, yurtiçinde de üniversitelerle işbirlikleri yapmaya devam ediyor. Bu alanda yapılan çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.


İşbirliğine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile beraber imza atan Özyeğin Üniversitesi Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reha Civanlar, yapılan bu protokolün diğer üniversitelere örnek olması gerektiğini vurgulayarak “Düzce Üniversitesi ile yapılan bu işbirliği anlaşması inşallah diğer Anadolu üniversitelerine ilham kaynağı olur. Biz Düzce Üniversitesi ile çalışmaktan çok mutluyuz” dedi.


Üniversitelerin iş arayan öğrencilerin yanı sıra iş kuran öğrenciler de yetiştirmesi...