30 / 04 / 2024

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?



Düzce Üniversitesi, farklı birimlerde görevlendirilmek üzere 157 yeni personel alımı için ilan açtı.

İş arayan ve kamuda garantili bir işi olsun isteyenler için fırsat niteliğindeki ilanda, başvuru şartları ve aranan elemanların nitelikleri tek tek belirtildi.

Buna göre, KPSS'den 55 ve üzerinde alanlar açılan iş ilanlarına başvurabilecek. Kamu personel alım ilanı açan Düzce Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere farklı birimlerde görevlendirilmek üzere 157 sözleşmeli personel alınacak.

İKAMET ŞARTI ARANMIYOR

Kamuda işe girmek isteyenler için imkan sağlayan Düzce Üniversitesi’nin resmi internet sitesinde yer alan ilanda, üniversite bünyesinde görevlendirilecek personelde aranan nitelikler de ayrıntılı şekilde belirtildi.

 Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

Buna göre toplam 157  kişi Düzce Üniversitesi’nde sözleşmeli personel olarak işe başlayacak. Üniversitenin iş ilanında, ikamet şartı aranmayacağı da belirtildi.

Peki  hangi birimlere kaç personel alınacak? İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön