21 / 05 / 2024

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?



HANGİ BİRİMLERE KAÇ ELEMAN ALINACAK?

Büro Personeli: 10 kişi

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 10 kişi

Destek Personeli: 49 kişi

Fizyoterapist: 1 kişi

Psikolog: 1 kişi

Mühendis: 1 kişi

Ebe: 4 kişi

Hemşire: 58 kişi

Sağlık Teknikeri: 20 kişi

Diğer Sağlık Personeli: 2 kişi

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Düzce Üniversitesi’nin  açılan iş ilanı için başvuruların 15 Şubat tarihine kadar yapılması gerektiği bildirildi.  Başvurular, Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının resmi internet sayfası olan

www.personel.duzce.edu.tr adresinden, “Sözleşmeli Personel Başvuru ve Sonuç İşlemleri” bölümüne girilerek online yapılacak. Online yapılanlar dışındaki başvurular kabul edilmeyecek.

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

BAŞVURU ŞARTLARI

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan  48 inci maddede belirtilen şartları taşımak zorunludur.

- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı olmak  kaydıyla görevini sürekli yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

-7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nda belirtilenlere göre, yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

-Lisans mezunları için 2022- KPSS P3 puanına, Ön lisans mezunları için 2022- KPSS P93, Ortaöğretim mezunlarında ise 2022-KPSS P94 puanına sahip olmak.

Yaşlılık aylığını 65 yaş üzeri herkes alabiliyor mu?  2023 yılında kaç TL oldu?

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

İstanbul’da depremi en çok bu ilçeler hissedecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön