02 / 07 / 2024

Özyer Grup yurtdışı projeleri

Özyer Grup yurtdışı projeleri

Turizm konusunda ciddi bir birikime sahip olan Türk turizmciler deneyimlerini artık dünyanın farklı coğrafyalarında da kullanmak istiyor. Tabii bu istekte gayrimenkul kiralarının daha ulaşılabilir hale gelmesi de etkili oluyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Fabay Adabükü Evleri 2018'de teslim edilecek!

Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat, Fabay Adabükü'nü hayata geçirdi. Fabay İnşaat Pazarlama Müdürü Fatih Furkan Özyer, Bu Fabay’ın ilk projesi. 2018 Mayıs’ta teslim edilecek" dedi.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti!

2015 yılında iç piyasada yaşanılan durgunluğa rağmen Bakırköy’deki Sea Pearl projesiyle moral bulduklarını söyleyen Güven Kuzu;

Fuzul Grup yurtdışında yatırım yapmaya yöneliyor!

Başakşehir'e yatırım yapan ilk özel sektör firması olan Fuzul, bugüne kadar bölgeye 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı.

Kuzu Grup'un 57 bin konutluk projesi İran'da yükseliyor!

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesi 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan, inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı pazarındaki öncü konumunu pekiştirdi.

Fuzul Grup Nevita ile Körfez'e açıldı!

Fuzul Grup, yeni markası 'Nevita' ile gözünü Körfez'e dikti. Nevita'nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan'da açıldı.

Fuzul Grup Nevita, Suudi Arabistan'da ofis açtı!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firması Fuzul Grup, yeni markası ‘Nevita’ ile gözünü Körfez’e dikti... Nevita’nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan’da açıldı...

Özyer Grup Londra'da otel projesi geliştirecek!

Turizm konusunda ciddi bir birikime sahip olan Türk turizmciler deneyimlerini artık dünyanın farklı coğrafyalarında da kullanmak istiyor. Tabii bu istekte gayrimenkul kiralarının daha ulaşılabilir hale gelmesi de etkili oluyor.

Yataş Grup yurtdışı satış ağını büyütüyor!

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Özyer Grup, İkiz Klotild Sarayını 9 milyon dolara satın aldı!

Fethiyeli turizm grubu Özyer, Budapeşte’nin ünlü bir sarayını satın aldı. İkiz Klotild saraylarının teki için 9 milyon dolar verecek olan Özyer, binanın restorasyonu için 8 milyon dolar harcayıp sarayı otel yapacak...

Özyer Grup yurtdışı projeleri Haberi

Özyer Grup yurtdışı projeleri


Turizm konusunda ciddi bir birikime sahip olan Türk turizmciler deneyimlerini artık dünyanın farklı coğrafyalarında da kullanmak istiyor. Tabii bu istekte küresel krizin etkisiyle eskiden çok fahiş düzeyde olan gayrimenkul kiralarının daha ulaşılabilir hale gelmesi de etkili oluyor. Fethiyeli Özyer Grup da turizmde edindiği deneyimleri yurtdışına taşımak için harekete geçti.  Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin Tuna nehri kıyısındaki ikiz Klotild saraylanndan birisini yaklaşık 9 milyon dolara satın alarak dikkat çeken Özyer Grup, Klotild Sarayı nı otele dönüştürmek için 8 milyon dolar yatırım yapacağını açıklamıştı. Grubun turizm konusunda yurtdışı atılımlan hız kesmeden devam ediyor. Grubun üzerinde çalıştığı son ülke İngiltere.  Başkent Londra'da otel sahibi olmak için hazırlık yürüten Özyer'in bu yıl içinde projesini tamamlayacağı belirtiliyor.  Ancak konunun ayrıntılarını görüşmek için aradığımız şirket yönetiminden...