15 / 05 / 2024

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güler, Olcay Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde kuruldu

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Magaş İnşaat Taahhüt Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magaş İnşaat Taahhüt Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Adalar ve Mukadder Gürcan ortaklığında kuruldu.

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabit İnce ve Yusuf Karaman ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özüm Han Maden Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Han Maden Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mert Günenç imzasıyla kuruldu.

Özyol Taahhüt İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özyol Taahhüt İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Tanju Özyol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan İlhan Tufan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Feraset Sokak'ta kuruldu.

Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile, İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda kuruldu.

Hundaş Yapı İnşaat Maden Makina Sanayi Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hundaş Yapı İnşaat Maden Makina Sanayi Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Fırat Daştan ve Aras Güney tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Maden Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maden Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamit Maden tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak 2014 tarihinde Esenler, Menderes Mahallesi'nde kuruldu.

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güler, Olcay Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde kuruldu

Ataklar Maden İşletmeleri Taahhüt San.Tic ve Anonim Şirketi kuruldu!

Ataklar Maden İşletmeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin lira sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Doğukan ABAĞA tarafından Sahrayıcedit Mahallesi Kadıköy 'de kuruldu.

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güler, Olcay Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar baraj ve gölerlerpark ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler yapmak tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özyol Maden Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi, Buğday Sokak,...