04 / 05 / 2024

özyurtlar inşaat proje

özyurtlar inşaat proje

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, sekiz ayını geride bıraktığımız 2013 yılını dolu dolu geçirdiklerini belirterek, "Şu anda 6 şantiyede inşaat çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor." dedi...

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatı proje işi ihale ediliyor!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi'nde ğrenci yurdu inşaatı yapımı için imar durumuna uygun proje yapımı ihalesi düzenleniyor..

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat 50 firma arasından 6. oldu!

Özyutlar inşaat, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan "Konutta proje ligi" araştırmasında 50 firma arasında 6'ncı oldu.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar İnşaat proje fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faiz ödeme kampanyası, 20 Mart'ta sona erecek...

Reysaş GYO inşaat proje yönetim şirketi arıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketinin devam eden ve yeni başlayacak projeleri için inşaat proje yönetim şirketi arıyor...

Özyurtlar İnşaat 2016'da 2 yeni proje yapacak!

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

özyurtlar inşaat proje Haberi

özyurtlar inşaat proje
Özyurtlar İnşaat, kısa süre arayla N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerini satışa sundu.N5 Suites özellikle, Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Temmuz ayında satışına başlanan NCity Esenyurt'un yüzde 40'ı, ağustosta satışa çıkan NCadde'nin ise yüzde 25'i kısa sürede sahiplerini buldu. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, sekiz ayını geride bıraktığımız 2013 yılını dolu dolu geçirdiklerini belirterek,' 'Şu anda 6 şantiyede inşaat çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bu şantiyelerde Nmerkez, Özyurtlar Residence, Nşehir, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerimiz yükseliyor" dedi.

Türkiye Gazetesi...