04 / 05 / 2024

Özyurtlar İnşaat projesi

Özyurtlar İnşaat projesi

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nmerkez Esenyurt projesinde tapular dağıtılmaya başlandı...

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat Meydan Ardıçlı fiyat listesi!

Özyurtlar İnşaat Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Ödül İstanbul Özyurtlar İnşaat fiyatları!

Ödül İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim!

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis, ticari alanlar ve konutlardan meydana gelen proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi 3 bin 778 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkanın yer aldığı proje banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Özyurtlar İnşaat NLogo Esenyurt projesi kapsamın yer alan konutlar için 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir projesi!

Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir projesi 21 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 87 metrekareden başlıyor.

Özyurtlar İnşaat projesi Haberi

Özyurtlar İnşaat projesi


Nmerkez'de dükkan tapuları veriliyor. ÖZYURTLAR İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nmerkez projesinde tapular dağıtılmaya başlandı. Nmerkez'de ilk olarak ticari alanların tapuları veriliyor. Nmerkez'in Noutlet adını taşıyan alışveriş merkezinde büyüklüğü 10 metrekare ile 700 metrekare arasında değişen 173 dükkan bulunuyor. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, sonbaharda faaliyete geçecek olan Noutlet'te ünlü markaların seri sonu ürünlerinin satılacağını belirterek, "Dükkanların metrekare satış fiyatı 4 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor" dedi. Nmerkez'deki daire teslimleri ise yılsonunda başlayacak. 


Vatan...