04 / 05 / 2024

Özyurtlar İnşaattan N5 Suites için özel kampanya

Özyurtlar İnşaattan N5 Suites için özel kampanya

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

Özyurtlar'ın 5 projesinde kampanya başladı!

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Özyurtlar NŞehir'in 2.etabı teslim ediliyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Özyurtlar N Logo İstanbul ödeme şartları!

Özyurtlar N Logo İstanbul projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl ortasında teslim ediliyor...

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim?

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim? Esenyurt'ta inşa ediliyor olan N Logo İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 60 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Esenyurt N Logo projesinde "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" sloganıyla bir kampanya başladı. İşte, Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

Özyurtlar İnşaattan N5 Suites için özel kampanya Haberi

Özyurtlar İnşaattan N5 Suites için özel kampanya


Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesi için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. Satışa sunulan mobilyalı suit ve double suit 50 daire için 60 ay vade 0 faiz, yüzde 40 peşin, kalanı teslimde ödeme avantajları sunuluyor. 


Yüzde 18 KDV dahil 229 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta olan dairelerin aylık 3.000 TL kira getirmesi öngörülüyor. 


6 ay sonra teslim edilecek olan N5 Suites Otel+Residence projesi konut, iş yeri ve ticari amaçlı konaklamaya uygun ticari tapuya sahip.


N5 Suites Otel+Residence projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası’nda Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezine 5, Atatürk Havaalanına 15 ve CNR Fuar Merkezine 15 dakika mesafede...