02 / 05 / 2024

Özyurtlar NŞehir 2.etap teslimleri

Özyurtlar NŞehir 2.etap teslimleri

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Beylikova 2. Etap projesinde yer alan 189 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

TOKİ Eskişehir 2. Etap projesi 4 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kozaklı 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir 2. Etap ihalesi 4 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Esenler 2. Etap 1.Bölge için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Esenler 2. Etap 1. Bölge projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kuzeyşehir 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Kuzeyşehir 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Özyurtlar NŞehir 2.etap teslimleri Haberi

Özyurtlar NŞehir 2.etap teslimleri

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta inşa edilen Nşehir projesinin ikinci etabı yatırımcısıyla buluşuyor. Teslimlerin başladığı Nşehir projesinin ikinci etabında bu günlerde tatlı bir heyecan yaşanıyor. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 


Gayrimenkul sektörünün gözde şirketlerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta inşa ettiği Nşehir projesine gösterilen yoğun ilginin ardından hemen projenin ikinci etabı için kolları sıvamıştı. Özyurtlar İnşaat 2014 yılında yükselmeye başlayan Nşehir projesinin ikinci etabını da bitirerek bugünlerde hak sahiplerine teslim etmeye başladı. İkinci etapta; 510 konut ve 115 ticari ünite yer alıyor. Konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Özellikle büyük ilgi gören 2+1 daireler 82 metrekare ve 112 metrekare olmak üzere iki farklı tipte...