19 / 05 / 2024

Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Gürol Ayan imzasıyla kuruldu.

Badıllı Şehircilik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Badıllı Şehircilik Mühendislik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sermed Badıllı tarafından kuruldu.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 42 gayrimenkulü ihaleyle satıyor!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karatay, Meram ve Selçuklu'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs 2021 ile 2 Haziran 2021 günü gerçekleşecek.

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Güngören Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Güngören Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şefliği, TOKİ ortaklığıyla Güngören'de inşa edilen millet bahçesi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası için yıkım kararı talebi!

Çevre Müdürlüğü, yıkımın durdurulması yönünde karar veren mahkemeye başvuru yaptı. Usulsüzlükler tek tek sıralandı, müştemilatın ivedi yıkımı talep edildi...

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Müteahhitlerin otopark yönetmeliği tarih talebini bakanlığa sunacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni inşa edilecek binalara otopark zorunluluğunun 31 Mart'ta yürürlüğe girecek olması sebebiyle kentteki müteahhitler yürürlük süresinin uzatılması talebiyle Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne geldi…

Detay Grup Şehircilik Müşavirlik ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Detay Grup Şehircilik Müşavirlik ve Yapı Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erhan Gökal tarafından kuruldu. 

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Gürol Ayan imzasıyla kuruldu. 


Paarla Şehircilik Müzecilik Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şehircilik;İnşaat ,yapı,aydınlatma ,mühendislik işleri yapmak. 2- Müzecilik;inşaatı,projesi ,mühendislik hizmetleri,aydınlatılması,dekorasyon işleri ,konuları ile ilgili olarak imalat,ticaret,ithalat,ihracat işleri yapmak. 3) Tasarım ;mühendislik,mimarlık işleri,proje hazırlama işleri yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında iştigal mevzuu ile ilgili olarak her nevi kuruluşlar, şirketler ve teşekküller, ticari ve sınai alanında işbirliği yapabilir. 4)  İştigal konularıyla ilgili olarak her nevi ithalat, ihracat,dağıtım,pazarlama , dahili ticaret, mümessillik yapmak,gerektiğinde yurt içinde ve yurt dışında satış organizasyonları kurmak, resmi veya özel  kurum ve kuruluşlarca açılan her türlü yurt içi ve yurt dışı ihalelerine katılmak. 5) Yurt içi ve yurt dışındaki...