08 / 05 / 2024

Pablo Escobar nerede yaşıyordu

Pablo Escobar nerede yaşıyordu

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Escobar'ın Medellin'deki evi 375 kilo patlayıcı ile yıkıldı!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın başkent Bogota’da uzun süre ikamet ettiği Monaco binası, 375 kilo patlayıcı ile 3.2 saniyede yıkıldı. 

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Pablo Escobar'ın evi yıkılmak isteniyor!

1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evi yıkılmak isteniyor. Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Pablo Escobar'ın evi yıkılacak mı?

Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, 1993 yılında öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi otele dönüştü!

Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi "Casa Malca" adlı bir otele dönüştürüldü. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar olduğu açıklandı.

Eroğlu Lounge 2 nerede?

Eroğlu Lounge 2 nerede , telefon numarası, iletişim, adres bilgisi ve proje detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

1stanbul Evleri nerede?

1stanbul Evleri nerede , telefon numarası, adres bilgisi, satış ofisinin adresi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor...

Nef İki Haliç nerede?

Nef İki Haliç nerede , telefon numarası, iletişim bilgileri, adres, satış ofisi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Pashadora Bayrampaşa nerede? İletişim ve ulaşım bilgileri!

Pashadora Bayrampaşa nerede , iletişim, ulaşım, adres, telefon ve proje detayları ile ilgili tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Mall of İstanbul İkitelli nerede , adres, iletişim, telefon ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Mahal Palace Armutlu nerede?

Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Mahal palace armutlu nerede, nasıl gidilir ve konum bilgileri haberimizde bulunuyor

Referans Bakırköy İstanbul nerede?

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı projesi olan Referans Bakırköy projesinin satışları sürüyor. Referans Bakırköy İstanbul nerede, nasıl gidilir, konum ve ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz

Pablo Escobar nerede yaşıyordu Haberi

Pablo Escobar nerede yaşıyordu

Dünyanın en büyük suçluluları arasında gösterilen Pablo Escobar'ın zengillik zamanlarında yaptırdığı evinin son hali şaşırttı. Escobar 1984'te yapılan eve kızının adı Manuela'yı vermişti. Kendine ait havuzu, tenis sahaları, futbol sahası, barı ve tekne iskelesi olan malikane şimdilerde görenleri hayrete düşürüyor. 

1993 yılında Escobar'ın rakipleri tarafından desteklenen Los Pepes grubu tarafından ateşe verilen ev şu anda yıkık dökü halde. 

Escobar ailesini öldürmek için yapılan plan banyoya yerleştirilen 200 kg TNT ile gerçekleştirildi. Escobar, konu ile ilgili aldığı uyarıyla patlamadan önce evden kaçabildi.

Pablo Escobar ölünce ev aileye verilmedi. 1995'te ülkeden kaçan eşi ve kızı Arjantin'de yeni bir hayat yaşamaya başladı. Evin eski bakıcısı eve bakmayı teklif etse de reddedildi ve ev devlete ait oldu.

Yıllar boyunca...