09 / 05 / 2024

Pablo Escobar öldü mü

Pablo Escobar öldü mü

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Escobar'ın Medellin'deki evi 375 kilo patlayıcı ile yıkıldı!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın başkent Bogota’da uzun süre ikamet ettiği Monaco binası, 375 kilo patlayıcı ile 3.2 saniyede yıkıldı. 

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Pablo Escobar'ın evi yıkılmak isteniyor!

1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evi yıkılmak isteniyor. Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Pablo Escobar'ın evi yıkılacak mı?

Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, 1993 yılında öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi otele dönüştü!

Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi "Casa Malca" adlı bir otele dönüştürüldü. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar olduğu açıklandı.

B&T Koleksiyonunda yer alan Pablo kanepe tanıtıldı!

B&T Koleksiyonunda yer alan, Pablo kanepe, şehrin karmaşasını, monotonluğunu ve yükünü unutturacak konfor ve estetikle bütünleşen dokusuyla evlerin yıldızı olacak. ‘Pablo’ ile tüm stresinizi üzerinizden atarak keyifli bir akşam geçireceksiniz....

Pablo Escobar'ın malikanesi eğlence parkına dönüştürüldü!

Kolombiyalı Pablo Escobar'ın Medellin şehrindeki malikânesi, eğlence parkına dönüştürüldü

Büyükada'daki harabe binalar dün yıkıldı

Koruma Kurulu'nun yıkım kararlarına rağmen bir türlü dokunulmayan yarım kalmış bir otel inşaatı ile harabe durumdaki iki bina dün yıkıldı

Afganistan'da Türk desteğiyle inşa edilen okul açıldı

Afganistan'ın Herat kentinde Türkiye'nin maddi desteğiyle inşa edilen okul dün özel bir törenle açıldı

Cevahir AVM'nin yangın merdivenleri kaldırıldı!

İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yangın merdivenlerine uzanan koridorları, yeni açılan mağaza ve genişletme operasyonlarıyla ortadan kaldırıldı

Ingmar Bergman'ın Faarö Adası'ndaki evi satışa çıkarıldı

İsveçli ünlü yönetmen Ingmar Bergman'ın ülkenin güneydoğusundaki Faarö Adası'nda kendi inşa ettiği evi açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı

Hollywood yıldızları çocuklarına ev alıyor

Çocukları söz konusu olunca Hollywood'un ünlü yıldızlarının gözleri hiçbir şeyi görmüyor!

Pablo Escobar öldü mü Haberi

Pablo Escobar öldü mü

Dünyanın en büyük suçluluları arasında gösterilen Pablo Escobar'ın zengillik zamanlarında yaptırdığı evinin son hali şaşırttı. Escobar 1984'te yapılan eve kızının adı Manuela'yı vermişti. Kendine ait havuzu, tenis sahaları, futbol sahası, barı ve tekne iskelesi olan malikane şimdilerde görenleri hayrete düşürüyor. 

1993 yılında Escobar'ın rakipleri tarafından desteklenen Los Pepes grubu tarafından ateşe verilen ev şu anda yıkık dökü halde. 

Escobar ailesini öldürmek için yapılan plan banyoya yerleştirilen 200 kg TNT ile gerçekleştirildi. Escobar, konu ile ilgili aldığı uyarıyla patlamadan önce evden kaçabildi.

Pablo Escobar ölünce ev aileye verilmedi. 1995'te ülkeden kaçan eşi ve kızı Arjantin'de yeni bir hayat yaşamaya başladı. Evin eski bakıcısı eve bakmayı teklif etse de reddedildi ve ev devlete ait oldu.

Yıllar boyunca...