04 / 05 / 2024

PAGÇEV etkinlikleri

PAGÇEV etkinlikleri

PAGÇEV; “Çevre için yaşam boyu spor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan PAGÇEV takımını 73 çevre dostu oluşturdu.

Akbulut Konak Safranbolu'da en iyi restore edilen ev oldu!

Safranbolu’da, '17. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali' Etkinlikleri Kapsamında, 'En İyi Restore Edilen Ev' Plaketi Akbulut Konak'a Törenle Çakıldı.

MASMEK Ev Dekoratifleri Sergisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevgiyle Emek” Dekoratif Ev Aksesuarları Sergisi açıldı. Ürünler Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu ’nda görücüye çıktı.

PAGÇEV, deniz atıklarını geri dönüşüme kazandıracak!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV), Türkiye'deki deniz ve büyük göllerin yüzeyindeki atıkların temizlenerek geri dönüşüme kazandırılmasını gündemine aldı.

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor!

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor. PAGEV-PAGÇEV; biz ‘sorumlu bir endüstri’nin temsilcileri olarak geleceğimizi düşünüyoruz ve temiz denizler ile ‘mutlu balıklar’ için varız diyor…

PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor!

Dünya denizleri katı atıkların tehdidi altında… PAGEV – PAGÇEV sorumlu endüstri misyonundan hareketle “sorunsuz çevre ve temiz denizler” için çalışmalarını sürdürüyor. PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor.

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti!

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde!

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.

PAGÇEV çevre için koştu!

PAGÇEV; “Çevre için yaşam boyu spor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan PAGÇEV takımını 73 çevre dostu oluşturdu.

PAGÇEV ile yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı!

PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.

AXİS AVM'de karne tatili etkinlikleri sürüyor!

AXİS AVM'de karne tatili etkinlikleri sürüyor. Kâğıthane’ nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, Karne Tatilinde çocuklar için birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahibi olacak...

PAGÇEV yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı sağlayacak!

PAGÇEV, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen yetki belgesi ile geri kazanım çalışmalarına başladı. PAGÇEV yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı sağlayacak..

Cevahir AVM TET projesine ev sahipliği yapıyor!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin Türkiye Enerjisini Topluyor (TET) projesinin etkinlikleri bu yıl Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yapılacak

PAGEV, Türkiye'nin 3. geri dönüşüm işletmesini kuruyor!

PAGÇEV plastik ambalaj atıkları geri dönüştürecek yılda 105 milyon lirayı çöpten çıkaracak..

PAGÇEV etkinlikleri Haberi

PAGÇEV etkinlikleri

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi olarak 2014 yılı başında faaliyetlerine başlayan PAGÇEV; İstanbul Yarı Maratonu’na katılarak çevre duyarlılığına dikkat çekti.


27 Nisan 2014 Pazar günü Tarihi Yarımada’da Eyüp-Yenikapı arasında 21,1 kilometrelik parkurda koşulan yarı maraton ile eş zamanlı olarak organize edilen 10 kilometre yarışına katılan PAGÇEV takımı çevre için koştu. PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu öncülüğünde; plastik sektörü temsilcileri, PAGEV Halkalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile çevre gönüllülerinden oluşan 73 kişilik PAGÇEV Takımı, PAGÇEV’in geri dönüşüm kahramanı HEROP tarafından start çizgisinde uğurlandı.


Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu “PAGEV olarak “sorumlu endüstri ile sorunsuz çevre” kavramından hareketle PAGÇEV’i kurarken ilk etapta 110 bin ton ambalaj atığının...