30 / 04 / 2024

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde!

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde!

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.




Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve TİM’in işbirliği ile bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nda ödüle layık görülen el emeği eserler, Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi’nde sergilenmeye başladı. Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.


Serginin açılışına, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, UTİB, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile eser sahipleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez ile serginin küratörü Prof. Dr. Ayten Sürür’ün çalışmayla ilgili bilgiler verdiği açılışta, konuklar yarışmada dereceye giren eserleri ilgiyle inceledi. El emeği ürünler, 16 Haziran Pazartesi gününe kadar açık kalacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön