21 / 05 / 2024

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları açıklandı mı

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları açıklandı mı

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye'nin birincisi o seçildi! 

En prestijli natürel sızma zeytinyağı yarışmasına katılan ''Novavera'' bir başarıya imza atarak 4'üncü sırada seçildi. Nova Vera yamalak sarısı zeytinyağı kategorisinde ise 720 puan alarak Türkiye’nin ‘en iyi zeytinyağı’ da ''Novavera'' seçildi.

Yeni DS 4 Türkiye'de satışa çıktı: İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

DS 4, ilk etapta TROCADERO donanım versiyonu ve BlueHDi 130 motorla Türkiye'de satışa çıktı.

Yeni DS 4 Türkiye'de satışa sunuldu!  28 Eylül 2022 fiyat listesi

Eylül ayından itibaren Türkiye'de de satışa sunulan yeni DS 4'ün fiyat listesi açıklandı. Peki yeni DS 4’ün fiyatı ne kadar ve DS 4’ün özellikleri neler? İşte tüm detaylar…

Türkiye ev fiyat artışında dünya şampiyonu!

IMF Küresel Konut İzleme Raporu 2020 yılı üçüncü çeyrek verileri açıklandı. 63 ülkenin dahil edildiği rapora göre, yüzde 13.1'lik artışla Türkiye olarak kaydedildi. 

Türkiye'deki vatandaşların yüzde 60.4'ü ev sahibi!

Türkiye'de son 20 yılda dar gelirlilerin ev sahibi olma oranı sürekli artış gösterdi. Türkiye'de bireylerin yüzde 60.4'ü oturduğu evin sahibi oldu.

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı artıyor!

Bireylerin yüzde 60,4'ü oturduğu evin sahibiyken, istatistiklere göre, Türkiye'de 5 milyon aile ev sahibi olmak istiyor...

Türkiye'nin yüzde 60'ı ev sahibi!

Türkiye’de bireylerin yüzde 60.4’ü yaşadığı evde ev sahibi. Türkiye bu oranla, araştırmanın yapıldığı 47 ülke arasında 41’inci sırada bulunuyor.

Dünyadaki mega projelerin 4’ü Türkiye’de!

Türkiye mega projeleri ile, Dünya Bankası’nın Global Kamu-Özel Sektör işbirliği raporunda açık farkla lider oldu..

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Türk ev tekstili ürünlerine İran'dan yoğun ilgi!

Ambargonun kalkması ardından bütün gözler İran’a çevrildi. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Türk ev tekstili ürünlerinin; İran pazarında iyi bilinen, marka adı ile aranılan bir konuma sahip olduğunu ifade ediyor.

Türk ev tekstili sektörü yeni pazar arayışında!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

Türkiye ev fiyatı artışında yedinci!

IMF'nin ‘Küresel Konut Gözetimi’ raporunda Türkiye, 2015 üçüncü çeyrek dönemine göre yüzde 10.4 oranla ev fiyatlarının en çok arttığı 7’nci ülke oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak fiyat artışlarında Türkiye 4. sırada yer aldı!

Forbes dergisi emlak fiyatlarındaki değer artışına göre ülkeleri sıraladı. Türkiye, ev fiyatlarında yüzde 10.5 artışla emlak değerlerinin en fazla yükseldiği dördüncü ülke oldu.

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları açıklandı mı Haberi

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları açıklandı mı


Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve TİM’in işbirliği ile bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nda ödüle layık görülen el emeği eserler, Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi’nde sergilenmeye başladı. Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.


Serginin açılışına, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, UTİB, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile eser sahipleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez ile serginin küratörü Prof. Dr. Ayten Sürür’ün çalışmayla ilgili bilgiler verdiği açılışta, konuklar yarışmada dereceye giren eserleri...