22 / 05 / 2024

ürkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması

ürkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

Schafer ev tekstili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı! 21 Eylül 2022 Schafer fiyat listesi

Schafer'de sonbahar kampanyası. Küçük ev aletlerinden sofra grubuna hatta ev tekstil ürünlerine kadar yüzlerce ürün yüzde 30 indirimle online satış mağazasında! İşte 21 Eylül 2022 Schofer fiyat listesi

Taç’ta sadece Eylül ayında seçili pike takımlarında yüzde 40 indirim! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’deki ev tekstili sektörünün önemli markalarından TAÇ online satış mağazası üzerinden kullanıcılarına çeşitli indirim imkanları sunuyor. Son olarak Eylül ayına özel seçili pike takımlarında yüzde 40 indirim sunan TAÇ aile bütçesine katkı sunuyor. İşte fırsatlar  

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Türkiye ev fiyat artışında dünya şampiyonu!

IMF Küresel Konut İzleme Raporu 2020 yılı üçüncü çeyrek verileri açıklandı. 63 ülkenin dahil edildiği rapora göre, yüzde 13.1'lik artışla Türkiye olarak kaydedildi. 

Yerli firmalaran 'ev' atağı! 

Yerli hazır giyim firmaları artık “home” kategorisinde de var olmaya başladı. Bir dizi firma koleksiyonlarında ev tekstili ve dekorasyon seçenekleri sunuyor. Hepsi, dünya devi markalar karşısında güçlü rakipler olarak çıkıyor...

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz!

Lüks ev tekstili üreticisi İtalyan Frette’nin Dünya Başkan Yardımcısı Vittoria Vitaloni ve CFO’su Nicola Paranetto, Türkiye’ye güven mesajı verdi. İkili, “Bu günler geçici. Yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Özdilek Holding’den Merzifon'a yepyeni bir AVM!

Özdilek Holding, tekstilden AVM'lere, turizmden ev tekstili ve gıdaya kadar pek çok alanda yatırımı olan. Türkiye'nin önemli gruplarından biri.

Perakende sektörü ev tekstiline yöneliyor!

Ev tekstili ve eve yönelik ürünler satan markalar bir biri ardına mağazalaşırken, perakende dünyasının önemli markaları da koleksiyonlarına bu ürünleri eklemeye başladı. İşte ev tekstiline girme kararı alan perakendeciler.

ürkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Haberi

ürkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması


Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve TİM’in işbirliği ile bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nda ödüle layık görülen el emeği eserler, Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi’nde sergilenmeye başladı. Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.


Serginin açılışına, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, UTİB, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile eser sahipleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez ile serginin küratörü Prof. Dr. Ayten Sürür’ün çalışmayla ilgili bilgiler verdiği açılışta, konuklar yarışmada dereceye giren eserleri...