21 / 05 / 2024

Pahador işadamlarına tanıtıldı

Pahador işadamlarına tanıtıldı

Pahador projesi iş adamlarına tanıtıldı. Davetliler “ Eski İstanbul Şarkıları ” eşliğinde yenen yemekle hem eğlendiler hem de Pashador’u yakından tanıma fırsatı buldular. Pashador ile Bayrampaşa’nın çehresi değişecek.

Bina Tamamlama Sigortası tanıtıldı! Yarım kalan binalar sigorta sayesinde tamamlanacak!

Bina Tamamlama Sigortası, ATO 67 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonu ve Quick Sigorta iş birliği ile düzenlenen “Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası” başlıklı sektörel toplantıda tanıtıldı.

Merakla beklenen Redmi 12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Fiyat performans ürünleri ile amiral gemilerine meydan okuyan Xiaomi’nin giriş seviyesine hitap eden Redmi 12 modeli tanıtıldı. Helio G88'den gücünü alan model, üçlü kamera dizilimine sahip. İşte ayrıntılar.

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.

Oppo A1 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Oppo A1 Pro akıllı telefonu tanıtıldı. Akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Realme 10 5G tanıtıldı! Fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız! İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde ortaya dökülen sızıntılarla gündeme gelen Realme 10 5G modeli tanıtıldı. İşte Realme 10 5G özellikleri ve 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ford E-Transit tanıtıldı! İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Otosan tarafından üretimi Türkiye'de gerçekleştirilen E-Transit, yapılan bir etkinlik ile birlikte tanıtıldı. İşte detaylar...

2023 Peugeot 408 tanıtıldı! Peugeot 408 fiyatları ne kadar? İşte Peugeot 408 özellikleri

Peugeot yeni modeli 408 tanıtıldı. Dünyaca ünlü otomobil markası Peugeot yeni tasarımıyla görücüye çıktı. İşte Peugeot 408 dair her şey!

2022 Mazda CX-60 SUV tanıtıldı! Avrupa'da satış fiyatı 47,390 Euro!

Mazda, Avrupa'daki SUV ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 2022 Mazda CX-60 Avrupa, Japonya ve Avustralya pazarları için tanıtıldı ve Avrupa'da satışa çıkmış durumda. Avrupa'da 47,390 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan aracın tüm özelliklerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

Yeni Renault Austral tanıtıldı! İşte Renault’un yeni SUV aracının özellikleri

Uzun süredir sır gibi saklanan yeni SUV Renault Austral, yapılan lansmanın ardından tanıtıldı. Fransız otomobil devinin uzun süredir gizlediği SUV modeli Austral’ın deneme sürüşlerinde bile farklı kamuflajlar uygulanmıştı.  

Gayrimenkul Kıymetler Borsası yabancılara tanıtıldı!

MÜSİAD tarafından, Türkiye'deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin 7/24 elektronik ortamdan yapılabilmesi amacıyla hayata geçirilen Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ, 17. MÜSİAD EXPO kapsamında yabancı konuklara tanıtıldı...

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı!

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi "Şehr-i Sitare"nin ilk etabının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Pahador işadamlarına tanıtıldı Haberi

Pahador işadamlarına tanıtıldı

Mutlu, Mes Turkuaz ve Bauman İnşaat ortaklığıyla Bayrampaşa’da yapımına başlanan Pashador projesi, Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner, iş adamları ve projeden daire alan çok sayıda davetlinin katıldığı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Davetliler “Eski İstanbul Şarkıları” eşliğinde yenen yemekle hem eğlendiler hem de Pashador’u yakından tanıma fırsatı buldular.


Pashador ile Bayrampaşa’nın çehresi değişecek


İstanbul’un yükselen değeri Bayrampaşa’da yer alan Pashador projesinin tanıtım etkinliğinde konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner :


“Bayrampaşa’nın ilk kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Pashador projesi  hem Bayrampaşa’nın çehresini değiştirecek hem de bölgemizi önemli bir çekim merkezi haline getirecek. Bu tarz projelere verdiğimiz destekle bölgemizin gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunurken, hükümetimizin de önemle üstünde durduğu kentsel dönüşüm projelerinin olası bir deprem durumunda büyük acılar yaşamamızı engelleyeceğine inanıyorum. Bu anlamda...