27 / 04 / 2024

Paintistanbul Fuarı 2014

Paintistanbul Fuarı 2014

Yıla çok iyi başlayan boya sektörü ilk 3- 4 ayın ardından yavaşladı. Boya sektörü temsilcilerine göre başlıca neden kentsel dönüşüm beklentisi nedeniyle boya yenileme işlerinin ertelenmesi...

Paintistanbul Fuarı 23 Ekim'de düzenlenecek!

Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023’te, 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen sektöre fuar desteği geliyor. Boyacılar 23 Ekim 2014 tarihinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’nda buluşuyor...

Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı 24 Mart'ta kapılarını açıyor!

6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Lahora tuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & TURKCOAT, 24 Mart 2016 Perşembe günü kapılarını açıyor.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dünya plastik devleri İstanbul’da buluşuyor!

Chinaplas’tan sonra dünyanın her sene düzenlenen en büyük ikinci, Türkiye’nin ve de Avrasya’nın en büyük fuarı Plasteurasia Fuarı 2014 bu yıl 24. kez kapılarını açıyor.

Belediye Kent 2014 Fuarı 30 Kasım'a kadar sürecek!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Boya sektörü Paintistanbul Fuarı'nda buluştu!

BOSAD, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye’yi üretim üssü ve de cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Polisan Paintİstanbul 2014'e katıldı!

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Paintistanbul Fuarı yarın başlıyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul' da buluşacak. Dünya boya pazarından yüzde 2 pay alan boya sektörü, CNR EXPO Yeşilköy ’ de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı ’ nda yerini alacak...

Paintistanbul 2014 program detayları!

Türkiye boyada eşik atladı, bölgenin üretim üssü olmayı başardı. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa gibi devler küçülürken Türk boya sektörü, büyümeye devam ediyor. İşte Paintistanbul 2014 program detayları...

DYO, renklerin ritmini müzikle buluşturacak!

Paintistanbul Fuar ve Kongresi’nin ana sponsorlarından ve katılımcılarından olan DYO, paintistanbul’u müziğin ritmi ile renklendirecek. Boya sektörü, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’na hazırlanıyor.

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı!

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik iş hacmine ulaşıldı.

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

Paintistanbul Fuarı 2014 Haberi

Paintistanbul Fuarı 2014

Yıla çok iyi başlayan boya sektörü ilk 3- 4 ajan ardından yavaşladı. Boya sektörü temsilcilerine göre başlıca neden kentsel dönüşüm beklentisi nedeniyle boya yenileme işlerinin ertelenmesi... 

Hedefe Avrupa 3'üncülüğünü koyan boyacılar, Paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nde buluştu. Toplamda 400'e yakın markanın yer aldığı fuara yurtdışından da 100'e yakın firma katılıyor. Fuarı 15 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), fuar ile eşzamanlı olarak boya teknolojisindeki en son yeniliklerin masaya yatırıldığı bir de kongre düzenlendi. Kongreye gelenlerden biri de inovasyon konusunda dünya çapında tanınan, pazarlama dâhisi Peter Fisk oldu. Dün açılan Paintistanbul Fuarı, BOSAD ve CNKişbirliği ile 25 Ekim'e kadar devam edecek. 


Sektör Avrupa'da 4 yıldır ekside DÜNYA'ya açıklama yapan BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet...