04 / 05 / 2024

Paintistanbul programı

Paintistanbul programı

Türkiye boyada eşik atladı, bölgenin üretim üssü olmayı başardı. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa gibi devler küçülürken Türk boya sektörü, büyümeye devam ediyor. İşte Paintistanbul 2014 program detayları...

UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi!

Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti veren sektörünün lider firması UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, geliştirdiği eğitim akademilerine bir yenisini daha ekledi. UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi...

İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 17 Ocak'ta!

İstanbul Üniversitesi (SEM) iş birliğinde düzenlenen Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı 17 Ocak 2015-14 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenleniyor. Programın kontenjanı 35 kişi ile sınırlı.

İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kahramanmaraş Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı...

4 mali destek programı için 28 milyon liralık bütçe ayrıldı!

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. 2015 yılında proje teklif çağrısı yöntemiyle verilecek desteklere ilişkin olarak 4 mali destek programı için 28 milyon TL bütçe ayrıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi turizm eğitim programı ile sertifika veriyor!

Erciyes Master Planı ile bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri, turizme hazırlıksız yakalanmayacak. Büyükşehir Belediyesi'nce Kapalıçarşı esnafına yönelik başlatılan eğitim programı sona erdi ve esnaflara sertifika verildi.

Antalya Bölge Hastanesi 2015 yılı yatırım programına alındı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın, Göçerler Mahallesi'ne inşa edilecek olan 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin, 2015 yılı yatırım programına aldığının müjdesini verdi...

İdris Güllüce'nin 24 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 24 Aralık programı...

Kayseri'nin turizme hazırlanması için eğitim programı başlatıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Erciyes Master Planı ile yakın zamanda bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri'nin turizme hazırlanması için eğitim programı başlatıldı.

İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün TED Kongresi, Arnavutköy Kongresi ve Başakşehir Kongresi'ne katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı..

Ahmet Davutoğlu Ekonomik Dönüşüm Programını açıkladı!

Ahmet Davutoğlu Ekonomik Dönüşüm Programını açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı, ekonomik dönüşüm programının 2. bölümündeki dikkat çekici maddelerden birisi de, “yerel yönetimlerin öz gelirlerinin artırılması” olacak.

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı son başvuru tarihi 30 Ocak!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

Ekonomide Dönüşüm Programı açıklandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, " Ekonomide Dönüşüm Programı 'nın ikinci paketini açıkladı. Onuncu Kalkınma Planı (2014-2018) Öncelikli Dönüşüm Programlarının 2. Paketi Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklandı.

Ahmet Davutoğlu: İstanbul Finans Merkezi, dönüşüm programında!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin Öncelikli Dönüşüm Programları'nı açıkladı. Davutoğlu, İstanbul Finans Merkezi'ne dönüşüm programında yer verildiğin açıklarken, "Gayrimenkul rantlarından kamunun pay almasına yönelik çalışma yapacağız" dedi.

Paintistanbul programı Haberi

Paintistanbul programı


Türkiye boyada eşik atladı, bölgenin üretim üssü olmayı başardı. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa gibi devler küçülürken Türk boya sektörü, büyümeye devam ediyor. 



Paintistanbul 2014 program detayları!


Büyüme yabancıların gözünden de kaçmıyor. Bu yıl üçüncü kez kapılarını açmaya hazırlanan paintistanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi’ne yabancı katılımı rekor seviyeye ulaştı.



Türk boya ve hammadde sanayinin en büyükleri BOSAD ve CNR işbirliği ile 23 – 25 Ekim 2014 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek paintistanbul Fuarı’nda yerlerini alıyor.


MET adıyla tanınan ünlü graffiti sanatçısı Muhammed Emin Türkmen de Türkiye’nin en renkli fuarı paintistanbul’un renklerine yenilerini ekleyecek. Ziyaretçiler, MET’in fuarın açılış gününde gerçekleştireceği özel graffiti çalışmasına tanık olma şansını yakalayacak.


Boya teknolojisindeki en son yenilikler ve inovatif gelişmeler ise uluslararası katılımlı kongrede...