21 / 05 / 2024

paketleme ve yem kırma tesisi projesi

paketleme ve yem kırma tesisi projesi

Serhad Tavukçuluk Yem Hayvancılık Gıda ve İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Muş'ta Serhad yem kırma tesisi projesi için 9 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler hemen bakın! Yem fiyatları düşecek mi? Yem fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi

Son zamanlarda hububat üretiminde artışların yaşanması ve hayvan varlığında düşüşlerin meydana gelmesi akıllara ''yem fiyatları düşecek mi?'' sorusunu getirdi. Peki bu durum yem fiyatlarını nasıl etkileyecek? Yem fiyatları düşecek mi? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi.

Et ve sütteki büyük tehlike 2023’te

Elazığ Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Çiçek, “Muhtemeldir ki 2023 yılının ilk aylarında piyasada et ve süt sıkıntısı olacak. Bakanlık, besicilere ucuz arpa, ucuz yem verip üreticileri mağdur etmemesi lazım. Yoksa ileride Türkiye'yi et ve süt konusunda büyük bir kriz beklemektedir.” aç

Çiftçiler dikkat! Mazot, gübre ve yem desteğinde son dakika! Bakan Kirişci resmen açıkladı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere verdikleri desteklerde sadeleştirmeye gideceklerine, ayni olarak sağlayacakları mazot, gübre ve yem desteğinden çiftçilerin verilecek kartlar aracılığıyla faydalanabileceklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar... 

Ekmek ve et fiyatlarıyla ilgili taahhüt açıklaması! 2023'e kadar sürecek! İşte detaylar...

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, “un ve yem regülasyonu” yürütebilmek için 411 un işletmesiyle taahhütleri alarak regülasyon programı yaptıklarını söyledi. İşte programın detayları...

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'den gübre ve akaryakıt fiyatlarında indirim açıklaması: Çiftçinin yüzü gülsün

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, son yıllarda fiyatı iyice artan gübre, akaryakıt ve yem fiyatlarında indirim talep etti. Birlik Başkanı Şemsi Bayraktar, hükümetin belirtilen kalemlerde acilen indirim uygulaması gerektiğini ifade etti. Peki indirimler kaç lira olacak işte detaylar...

Çiftçiye akaryakıt ve gübre desteği başladı! 6 ay boyunca yapılacak

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

Çiftçiden alınan süte gelen zamlardan sonra yem fiyatlarına da zam geldi! 14 Mayıs yem çuvalı fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatına zam yaparak litresini 7 lira 50 kuruş olarak belirledi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirdi. 15 mayıs'ta geçerli olacak yeni tarifenin hemen ardından yem fiyatlarına da zam geldi.

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

paketleme ve yem kırma tesisi projesi Haberi

paketleme ve yem kırma tesisi projesi

Serhad Tavukçuluk Yem Hayvancılık Gıda ve İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.tarafından Muş ili, Merkez ilçesi, Sungu Beldesi mevkiinde bulunan 1873 parseldeki toplam 85.992 metrekare alanda ''Serhad yumurta tavukçuluğu, paketleme ve yem kırma tesisi'' projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.




Toplantı Yeri: Yıldırımlar Çay Evi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 09/04/2015

Proje Sahibi: Serhad Tavukçuluk Yem Hayvancılık Gıda ve İnşaat San. ve Tic. Ltd....