02 / 05 / 2024

Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik yurt inşaatı

Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik yurt inşaatı

akmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için gemi yapım atölyesi, 100 öğrencilik yurt ve kapalı spor salonu yapılıyor,

Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Lisesi için 3 kompleks!

akmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için gemi yapım atölyesi, 100 öğrencilik yurt ve kapalı spor salonu yapılıyor,

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Emlak zengini aileyi öldüren Kenan Öner şeker komasından öldü!

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra evlerinin bahçesinde gömülü kemikleri bulunan emlak zengini Emine ve Ahmet Refik Öner çiftini öldürmekten yargılanıp, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına mahkum edilen oğulları Kenan Öner, girdiği şeker koması sonucu hastanede

Sezen Aksu, Kenan Doğulu'yu evinden çıkaracak!

Sezen Aksu ve Kenan Doğulu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Sezen Aksu’nun kiracısı Doğulu’yu gece kulübü Şamdan için evinden çıkaracağı söyleniyor.

Kenan Kalı: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Kenan Kalı, Türk ekonomisinin güçlü altyapısıyla yılın ikinci çeyreğinde ciddi bir canlanma sürecine gireceğini ve inşaat sektörünün de bundan çok olumlu etkileneceğini söyledi

Kenan Kalı: İnşaat sektörü 2017'de parlayacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılının Türkiye'de bir dönüm noktası olduğunu, bu süreçlerin geride bırakılmasıyla birlikte 2017'den daha umutlu olduğunu söyledi.

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asaf Kaptan Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Behcet Oral imzasıyla kuruldu.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Bitez Yalıları Exquisite projesini Kenan Doğulu tanıttı!

Levent Penso'nun Rolls Royce'dan ilham alarak tasarımına imza attığı Bodrum'daki "Bitez Yalıları Exquisite" adlı proje, Kenan Doğulu'nun caz performansı eşliğinde tanıtıldı.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kenan Kalı: Yeni yatırımlar aralıksız devam etmeli!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.

Kenan Kalı: İzmir'de 30 bin yeni konuta ihtiyaç var!

İzmir'de halen devam eden 52 projedeki 15 bin yeni konutun, kentin sadece 6 aylık ihtiyacını karşılayabileceğine de dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, “Ama asıl sorun, İzmir’de daha fazla arsa oluşturmak." dedi.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik yurt inşaatı Haberi

Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik yurt inşaatı

Ayvalık'ta, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yaptırılacak gemi yapım atölyesi, 100 öğrencilik yurt ve kapalı spor salonu için inşaatlara ilk kazma vuruldu. 


Milli Eğitim Bakanlığı 2015 yılı yatırım programında 8,5 milyon liralık ödeneğin ayrılmasının ardından, lisenin önündeki araziye inşa edilecek gemi yapım atölyesinin 1400 metrekare taban ve toplam bin 800 metrekare kapalı alana sahip olacağı, bunun 750 metrekaresinin yat üretimi, 250 metrekaresinin ise gemi makineleri için ayrılacağı öğrenildi. Aynı yatırım programı kapsamında, 100 kişilik öğrenci yurdu ve spor salonu inşaat yapım işi ihalesini kazanan Tekgeyikler İnşaat'ın ortağı ve şantiye şefi İnşaat Mühendisi Cengiz Açıl, "Bu bölgeye bir yurt binası ve gemi yapı atölyesi inşaatları yapacağız. Her iki inşaatta Pakmaya Kenan Kaptan...