30 / 04 / 2024

Pakpen JCR Derecelendirme notu

Pakpen JCR Derecelendirme notu

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

İş GYO, SAHA ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.44!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi.

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.29!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme notu 9,29 olarak güncellendi.

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme notu 9,63 (96,29) olarak güncellendi.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,34!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,34 olarak belirlendi...

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın kredi notunu düşürdü!

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ‘BBB (Trk), Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise ‘A-3 (Trk)' olarak aşağı yönlü revize etti, Uzun Vadeli Ulusal Notuna ilişkin görünümünü ‘Stabil' olarak belirledi.

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 13 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile anlaştı...

JCR Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Japan Credit Rating Agency, "BBB-" olan kredi notunu teyit etti ve Türkiye'nin not görünümünü negatifte bıraktı.

Pakpen JCR Derecelendirme notu Haberi

Pakpen JCR Derecelendirme notu

Derecelendirme Kuruluşu JCR Eurasia Rating; uzun faaliyet geçmişi, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyümeyi dikkate alarak Pakpen’e ‘yatırım yapılabilir’ notu verdi.


Pakpen A.Ş Mali İşler ve Finans Müdürü Güner Özkan, “Şeffaf yönetim ilkeleri gereğince bağımsız denetim kuruluşlarınca denetlenen şirketimizin aldığı bu sonuçtan çok memnunuz. Ürün gamımızı artırmak, inovatif ürünlere yönelmekle ve yaptığımız yatırımlarla ne kadar doğru adımlar attığımızı JCR’nin bu raporuyla bir kez daha gördük” dedi.


JCR Eurasia Rating, “Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemenları San. ve Tic. A.Ş.’nin konsolide yapısını” ve “Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımları”nı yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘BBB- (Trk)’, Kısa Vadeli Ulusal Notu’nu ‘A-3 (Trk)’, tüm notlara ilişkin görünümünü ise ‘Stabil’ olarak...