28 / 04 / 2024

Pakpen Plastik

Pakpen Plastik

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik 21 Nisan 2014 tarihindeki genel kurulunu tescilledi.

Menemen Plastik OSB'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. 41 sanayi parselinin yer aldığı OSB'de altyapı inşaat ve tesisat işlerinin büyük bölümü tamamlandı.

Menemen OSB'de ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. 41 sanayi parselinin yer aldığı OSB'de altyapı inşaat ve tesisat işlerinin büyük bölümü tamamlandı.

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Menteş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart 2015 tarihinde Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Dogu Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliye Orman Ürünleri ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dogu Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliye Orman Ürünleri ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 25 bin TL sermaye bedeli ile Cevizli'de, Ahmet Döndü Müdürlüğü'nde kuruldu.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Aymus Kağıt Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymus Kağıt Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Mustafa Özgen Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Erdallar Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdallar Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Erdal Turfan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Pakpen Rusya SibBuild Fuarı'na katıld!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, Rusya'nın çok geniş bir coğrafya ve pazar olduğunu belirterek, "SibBuild, Rusya'nın köklü ve çok önemli fuarlarından biri." dedi..

50 ülkeye ihracat yapan Pakpen pazarını genişletecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç alanda üretim yapan Pakpen, halen 50 ülkeye ihracat yapıyor...

Pimaş Plastik 2014 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş., Sermaye Piyasası Kurumu'nun mevzuatına göre hazırlanmış olan ve 2014 yılının 4. çeyreğine ait olan geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Pakpen, ürünlerini Rusya yapı sektörüne tanıttı!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, Rusya’nın çok geniş bir coğrafya ve pazar olduğunu belirterek, “SibBuild, Rusya’nın köklü ve çok önemli fuarlarından biri. ” dedi.

Pakpen Plastik Haberi

Pakpen Plastik

Pakpen Plastik Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da Kos Evrenköy cad.no:11 Selçuklu / Konya adresindeki şirket merkezinde yapılmıştır. Olagan Genel Kurula ait Toplantı tutanağı ve hazirun cetveli ekte...