03 / 05 / 2024

Pala İnşaat 2016

Pala İnşaat 2016

Köseli hemşehrimiz Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, Bahçelievler'de hizmete sundukları temel lise ile özel eğitim sektörüne girdiklerini açıkladı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Pala İnşaat 2016 Haberi

Pala İnşaat 2016

Köseli hemşehrimiz Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, Bahçelievler'de hizmete sundukları temel lise ile özel eğitim sektörüne girdiklerini açıkladı. 45 yıllık geçmişi olan Pala Inşaat'ın ikinci jenerasyon Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, özel eğitim sektörüne de el attı. Bahçelievler Şirinevler'de Başaran Birey Temel Lisesi adıyla sektöre hızlı bir giriş yapan iş adamı Fatih Pala, hedefleri hakkında Köse'nin Sesi Gazetesine açıklamalarda bulundu.  Aynı zamanda Tarih öğretmenliği geçmişi de bulunan iş adamı Fatih Pala, Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda yılların birikimiyle, eğitimli ve donanımlı bir gençlik yetiştirmek için eğitim camiasına adım attıklarını söyledi.  Girişimci, idealist ve yatırımcı yönüyle bilinen Fatih Pala, "Hükümetimizin çıkartmış olduğu yasa çerçevesinde kolej statüsünde bir eğitimi çok daha ucuza sunmak, milli ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmek...