04 / 05 / 2024

Pala İnşaat yatırımları

Pala İnşaat yatırımları

Köseli hemşehrimiz Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, Bahçelievler'de hizmete sundukları temel lise ile özel eğitim sektörüne girdiklerini açıkladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Pala İnşaat eğitim sektörüne girdi!

Köseli hemşehrimiz Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, Bahçelievler'de hizmete sundukları temel lise ile özel eğitim sektörüne girdiklerini açıkladı.

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Fatih Pala Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da kuruldu.

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları anahtar teslim töreni düzenlendi!

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Pala Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pala Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Pala Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Süleyman Can Kaya ve Burak Akyıldız Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Pala İnşaat yatırımları Haberi

Pala İnşaat yatırımları

Köseli hemşehrimiz Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, Bahçelievler'de hizmete sundukları temel lise ile özel eğitim sektörüne girdiklerini açıkladı. 45 yıllık geçmişi olan Pala Inşaat'ın ikinci jenerasyon Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, özel eğitim sektörüne de el attı. Bahçelievler Şirinevler'de Başaran Birey Temel Lisesi adıyla sektöre hızlı bir giriş yapan iş adamı Fatih Pala, hedefleri hakkında Köse'nin Sesi Gazetesine açıklamalarda bulundu.  Aynı zamanda Tarih öğretmenliği geçmişi de bulunan iş adamı Fatih Pala, Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda yılların birikimiyle, eğitimli ve donanımlı bir gençlik yetiştirmek için eğitim camiasına adım attıklarını söyledi.  Girişimci, idealist ve yatırımcı yönüyle bilinen Fatih Pala, "Hükümetimizin çıkartmış olduğu yasa çerçevesinde kolej statüsünde bir eğitimi çok daha ucuza sunmak, milli ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmek...