19 / 05 / 2024

Paladyum Beytepe iklimlendirme

Paladyum Beytepe iklimlendirme

Paladyum Beytepe'de aydınlatmadan bahçe sulamasına kadar tüm detaylar düşünüldü. Isıtma-soğutma-havalandırma ihtiyacı yeni nesil sistemlerle karşılanacak projede 'Mini VRV' sistemleriyle her yaşam alanına özel ısıtma-soğutma konforu sunulacak...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Ankara Beytepe'ye asfalt geldi!

Beytepe köylülerinin, 3 yıldır asfalt atılmadığı için barikatla kapatıp eylem yaptıkları yol, Ankara Hürriyet’in manşetinin ardından Büyükşehir ekiplerince asfaltlandı.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Çankaya Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi 28780, 28782, 28783, 28784, 28787/1 nolu adalara ilişkin 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 17 Ekim'de askıdan inecek...

Çankaya Beytepe imar plan notu değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesinde bulunan 29350 ada 1 parsel ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına bir adet plan notu ilave edilmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki arazi için TOKİ'yle anlaştı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 350 dönüm arazi için TOKİ'yle anlaştı. İmar geçmesi durumunda arazinin değeri 2-3 milyar TL'yi bulacak. Üniversite borç yükünden kurtulacak

Çankaya Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya ilçesine bağlı Beytepe 29297 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Ankara Beytepe'de yol isyanı!

Beytepe’de köy trafiğini rahatlatmak amacıyla açılan ara yol, tüm girişimlere rağmen asfaltlanmadı. Üç yıldır tozla boğuşan köylüler, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak yolu beton barikatlarla kapattı.

Ankara Beytepe'de asfalt çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Beytepe’de köy içindeki trafiği rahatlatmak amacıyla açılan ara yol, tüm girişimlere rağmen asfaltlanmadı. Üç yıldır yoldaki tozla boğuşan köylüler, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak yolu beton barikatlarla kapattı.

Parktepe Evleri'nde klimasız iklimlendirme konforu!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri kullanılan yalıtım sayesinde klimasız iklimlendirme konforu sunuyor.

Paladyum Beytepe iklimlendirme Haberi

Paladyum Beytepe iklimlendirme



'ÇEVRECİ konut' projesi olarak lanse edilen Paladyum Beytepe'de aydınlatmadan bahçe sulamasına kadar tüm detaylar düşünüldü. Isıtma-soğutma-havalandırma ihtiyacı yeni nesil sistemlerle karşılanacak projede 'Mini VRV' sistemleriyle her yaşam alanına özel ısıtma-soğutma konforu sunulacak. Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, doğayla iç içe ortam sunan yeşil alanları, hayatı kolaylaştıran geniş sosyal imkanlarıyla her zevke hitap eden Paladyum Beytepe Kule Konut Projesi ve Butik İş Merkezi'nin, iklimlendirmede de kaliteden taviz vermediğini kaydetti. 


ÜST ÇITAYA TAŞINDI

Paladyum Beytepe, iklimlendirme konusunu tek bir dış ünite ve Mini VRV sistemleriyle sağlayacak. Ünal Pala, teknolojiden üst düzeyde yararlanırken çevreci çözümler konusunda hassas davranmaya özen gösterdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: "Paladyum Beytepe olarak ev sakinlerini mutlu edecek bir işbirliğine imza attık. Dünya devi Daikin ile anlaştık. 


Bu anlaşma ile ısıtma-soğutma-havalandırma...