20 / 05 / 2024

paladyum beytepe kerem önder

paladyum beytepe kerem önder

Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, "Projeye yön vermek, çocuk yetiştirmekle aynı" dedi

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Renapark Beytepe fiyat listesi!

Renapark Beytepe fiyat listesine göre daireler 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.Toplam 96 adet daireden oluşan proje Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor.

Ankara Beytepe Renapark Evleri'nde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor!

Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirilen Ankara Beytepe Renapark Evleri projesinde toplam 96 adet daire bulunuyor. Ankara Beytepe Renapark Evleri'nde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor.

Beytepe Yalova projesinin satışları tamamlandı!

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Beyttürk İnşaat gerçekleştirmiş olduğu 350 Konutluk ‘’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı. Barman; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk." dedi.

Ankara'nın yeni altın üçgeninin gözdesi Beytepe!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve AVM'ler ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması bekleniyor.

Beytepe Ankara'nın en gözde yaşam merkezi olacak!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Allora Beytepe 7 bin 867 metrekare yeşil alana sahip!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Beytepe Konutları, Ankara'da konforlu yaşam imkanı sunuyor!

Ankara’da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe’nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Platin Beytepe Evleri nerede?

Toker Mesken Yapı imzasıyla yükselen Platin Beytepe Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Platin Beytepe Evleri nerede?

Platin Beytepe Rezidans teslim tarihi!

2 blok şeklinde yükselen Platin Beytepe Rezidans projesi toplam 6 bin 400 metrekare alan üzerinde Ankara İl'inde yer alıyor. İşte Platin Beytepe Rezidans teslim tarihi...

Platin Beytepe Rezidans fiyat listesi!

Toker Mesken Yapı imzasıyla yükselen Platin Beytepe Rezidans projesinde toplam 62 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Platin Beytepe Rezidans fiyat listesi..

Platin Beytepe Konutları iletişim bilgileri!

Toplam 62 adet daireden oluşan Platin Beytepe Konutları projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Platin Beytepe Konutları iletişim bilgileri...

paladyum beytepe kerem önder Haberi

paladyum beytepe kerem önder


Paladyum Beytepe'nin deneyimli Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, genç yaşına rağmen sahip olduğu tecrübesiyle projeye farklı bir vizyon kazandırıyor. Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Önder, işine duyduğu aşkın yanı sıra deneyimleri ve yenilikçi tarzıyla gelecek projelerinde de Türkiye standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. 


TÜMÜYLE HAKİM 

Paladyum Beytepe projesinde ilk günden itibaren yer aldığını belirten Kerem Önder, "Bu şekilde büyük ve kapsamlı projelerde konunun her detayına hakim olmak yaşanılan her sürecin içinde bulunmak projenin gelişimi için en önemli hususlardan. Bir projeye yön vermek benim için çocuk yetiştirmekle aynı. Bugün ekleyeceğiniz her tuğla, binanın gelecekte en güzel haliyle yer almasına zemin hazırlayacak" dedi. 


Standartların ötesinde

Paladyum Beytepe'de Türkiye'de yapılmış projelerin daha üst segmentine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Önder, "Proje bazında yenilikçi,...