02 / 05 / 2024

Kerem Önder: Bir projeye yön vermek çocuk yetiştirmekle aynı!

Kerem Önder: Bir projeye yön vermek çocuk yetiştirmekle aynı!

Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, "Projeye yön vermek, çocuk yetiştirmekle aynı" dedi




Paladyum Beytepe'nin deneyimli Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, genç yaşına rağmen sahip olduğu tecrübesiyle projeye farklı bir vizyon kazandırıyor. Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Önder, işine duyduğu aşkın yanı sıra deneyimleri ve yenilikçi tarzıyla gelecek projelerinde de Türkiye standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. 


TÜMÜYLE HAKİM 

Paladyum Beytepe projesinde ilk günden itibaren yer aldığını belirten Kerem Önder, "Bu şekilde büyük ve kapsamlı projelerde konunun her detayına hakim olmak yaşanılan her sürecin içinde bulunmak projenin gelişimi için en önemli hususlardan. Bir projeye yön vermek benim için çocuk yetiştirmekle aynı. Bugün ekleyeceğiniz her tuğla, binanın gelecekte en güzel haliyle yer almasına zemin hazırlayacak" dedi. 


Standartların ötesinde

Paladyum Beytepe'de Türkiye'de yapılmış projelerin daha üst segmentine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Önder, "Proje bazında yenilikçi, gelişmiş ve müşteri odaklı bir proje yaratmayı amaçladık ve hedefimize de ulaştık. Çok talep alan, çok konuşulan bir projeye imza attık. Konut içindeki tüm odaların doğal ışıkla kavuştuğu projede klasik algılar tamamen terk edilerek yeni bir konsept yaratıldı. Teknolojik özellikleri ve hatta cephesiyle bile standartların çok ötesinde bir proje yarattık" diye konuştu. 



Sabah


Geri Dön