18 / 05 / 2024

Kerem Önder

Kerem Önder

Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, "Projeye yön vermek, çocuk yetiştirmekle aynı" dedi

Kerem Önder: Paladyum Beytepe'nin başarısında ekibin gücü yatıyor!

Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder her detaya hakim olmak, yaşanılan sürecin içinde bulunmak, projenin gelişimi için en önemli husus, îlk günden itibaren bu sürece dahil olmak bir mimar olarak beni çok mutlu ediyor" dedi.

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan imar yasası için çağrı!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, imar yasasının değiştirilmesi gerektiğini dile getirerek  "Kent Planlama Yasası" çıkarılması gerektiğini söyledi. 

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

Kerem Önder Haberi

Kerem Önder


Paladyum Beytepe'nin deneyimli Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, genç yaşına rağmen sahip olduğu tecrübesiyle projeye farklı bir vizyon kazandırıyor. Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Önder, işine duyduğu aşkın yanı sıra deneyimleri ve yenilikçi tarzıyla gelecek projelerinde de Türkiye standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. 


TÜMÜYLE HAKİM 

Paladyum Beytepe projesinde ilk günden itibaren yer aldığını belirten Kerem Önder, "Bu şekilde büyük ve kapsamlı projelerde konunun her detayına hakim olmak yaşanılan her sürecin içinde bulunmak projenin gelişimi için en önemli hususlardan. Bir projeye yön vermek benim için çocuk yetiştirmekle aynı. Bugün ekleyeceğiniz her tuğla, binanın gelecekte en güzel haliyle yer almasına zemin hazırlayacak" dedi. 


Standartların ötesinde

Paladyum Beytepe'de Türkiye'de yapılmış projelerin daha üst segmentine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Önder, "Proje bazında yenilikçi,...